198 - Destination Bajspump.Jag får ständigt frågor. De kan variera. Frågor gällande min hygien. Frågor gällande mitt skägg. Frågor gällande mina snygga pingpongtablewashbilder. Men mest får jag frågor om mitt liv.

Vad jag ska göra med mitt liv är den vanligast förekommande frågan. För det är tydligen bevisat att man inte kan få betalt för att sova sig igenom vardagen. Inte heller betalar FIFA något annat än upplevelser. Annars hade jag nog varit miljardär nu. Men det är jag ju inte. Sorgligt nog. Men jag har hittat ett kneg. Fast först i Januari. Och på varmare breddgrader.

Jag ska till Australien. Nicole Kidman och Kylie Minouges galna hemland. Det kan bli fett. Mitt jobb kommer kanske inte vara det mest lukrativa eller det mest väldoftande men helt klart okej. Jag ska spendera 3 månader i de Australiensiska katakomberna skyfflandes bajs. Det är ett skitjobb om något. Men jag klagar inte, mest för att jag får massiva mängder i lön och en grym arbetslivserfarenhet. Vem kan skryta om att man är bajsplockare?

Efter min visit down under kommer jag dock komma tillbaka. Så ni behöver inte misströsta. Jag ska inte lämna er. Väl tillbaks ska jag skjuta folk under svenska arméns flagg. Det kan bli snäppet fetare. Förhoppningsvis kan jag längre fram i tiden kalla mig yrkessoldat. Lite större och lite tuffare än alla andra. Ja. Det är planen. Hoppas mamma tycker om den.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0