202 - Hemskaste stället på jorden.

Okej. Glöm att ni känner mig. Glöm att ni sträckläser min blogg. Glöm att jag är er idol. Glöm allt detta. Okej? Det spelar ingen roll. Vad som spelar roll är bara en sak. Mitt hat mot Malmöfestivalen.

När Gud satt där uppe bland sina moln och skapade grejer hejvilt så var Satan också upptagen. Eftersom Gud var så uppe i sitt skapande missade han Satans otyg. Så ungefär samtidigt som Gud fixat till en något sånär anständig giraff och kände sig nöjd med sig själv då var också Satan klar med sitt verk. Han var nöjd. Riktigt nöjd. Och det ska han vara. För han lyckades verkligen skapa helvetet på jorden. Malmöfestivalen. Gud gråter mängder en gång varje år. Under en förbannad vecka i Augusti.

Malmöfestivalen är vidrig av många anledningar. Alldeles för många. Den största anledningen är dock given. Vallfärden. För likt muslimer vallfärdar till Mecka så får varenda människa, som har någonslags anknytning med Svedala, Oxie, Husie, Eslöv, Hörby, Höör, Kristianstad, Hässleholm.. ja alla andra stora metropoler i vårt avlånga land, för sig att vallfärda till Malmö. Bara för festivalens skull. Det betyder att halva Sveriges befolkning bosätter sig på Malmös gator under en vecka. Där lever de i symbios. Pissar på trottoarer, spyr på offentliga platser, dricker sig asnitade på folköl eller hämbränt och luktar precis så illa som man gör efter en vecka utan dusch. Allt detta i kombination med otal tält fulla med älgkebab, björnkebab, bäverkebab och hästkebab gör det hela till en vecka av misär. Men troligen ganska likt vallfärden till Mecka.

Jag proklamerar därför för att vi flyttar skiten. Förslagsvis till Svedala. Där händer ändå inget. Men mig gör det inget om helvetet hamnar i Lagos, Peking eller till och med Berlin. Det gör mig absolut ingenting. Bara det försvinner så långt ifrån mig som det bara kan. Nu ska jag skicka ett mejl till Malmö stad.

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Stiff

Jag bor "mitt i skiten". Njuter av konserterna, undviker Bäverkebaben, snackar inte med utombys... Tycker du är liiite gnällig.

/Stiff

2009-08-19 @ 09:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0