203 - Körkorts..tillstånd.

Jag är sällsynt lat. Alltså riktigt superlat. Bland de lite mer lata människorna på vårt färgglada klot. Det har sina konsekvenser.

Visserligen är jag snuskigt nöjd med mitt liv. Just nu i alla fall. Jag käkar konstant, tränar konstant, sover konstant och hinner därimellan trycka in lite kvalitetstid med playstationet. Alla mina favoritsaker hinns därmed med. Jag är helt klart nöjd. Snuskigt nöjd. Mina föräldrar är inte lika glada åt mina sötebrödsdagar. Jag fruktar slutet på dessa.

Idag har jag blivit ivägtvingad. Att leta körskolor. För nu måste här börjas med körlektioner. Det slog min pappa fast för flera månader sedan. Idag fick jag då tummen ur röven. Så ungefär samtidigt som jag vinkade av mina bröder till deras första skoldag så slängde jag mig upp på min stålhingst och gav mig iväg för att leta folk som helt frivilligt vill sätta sig i en bil med mig bakom ratten. Det är lättare sagt än gjort.

Men till slut hittade jag ett ställe. Ett ställe som välkomnade mig med öppna armar och med "Jag är självmordsbenägen" tatuerat i pannan. Jag hade hittat rätt. Visserligen var det snuskigt dyrt. Men det tillkommer ju en viss dödsrisk. Snart är Mr.B ute på vägarna!

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Sisse - Foto & massa annat skit

shit, vad jag kände igen mig där -.-

2009-08-17 @ 19:07:23
URL: http://oldfriend.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0