206 - Moses i farten.

Jag tycker om sommaren. Men det finns såklart de mindre positiva sidorna. Såklart.

Och dem är många. Det värsta är värmen. Jag är en naturligt varm person. Jag är mer eller mindre alltid 40 grader celsius. Eller 255 grader kelvin om ni så vill det. Det är som en vanlig dag i Sahara. Ganska varmt med andra ord. Så varje gång det är varmare än 12 grader celsius, eller 228 grader kelvin, svettas jag. Enormt.

För att verkligen ta värmeböljan till nya nivåer har jag inte investerat. Inte investerat i något annat täcke än mitt duntäcke. Vilket betyder att varenda natt jag genomlider under sommartid blir blöt. Jätte blöt. Jag ser ut som en dränkt katt vareviga morgon och går ned mina beskärda 4 kg. Per natt. Mitt duntäcke är inte så fräscht.

För att förhindra svettiga nätter öppnar jag fönstret. På vid gavel. Det hjälper. Men bara lite. Tyvärr har det också oanade konsekvenser. Mitt rum blir snabbt fullt av fula spindlar, äckliga myggor och andra mindre åtråvärda varelser med mer än 4 ben. Detta i sin tur medför att jag vareviga natt måste ge mig ut på jakt. Jag och flugsmällan härjar vilt. Vi slår. Vi flår. Vi dödar. Vi massakrerar. Igår dödade jag, i runda slängar, 44 djur. Allt var frid och fröjd tills jag vaknade mitt i natten av att det på nytt var massa djur i mitt rum. Var kommer alla ifrån? Är det en förbannelse? Är det du, Moses, som är i farten? I sådana fall ber jag om ursäkt, låt mig bara få sova i ett kallt, insektstomt, rum för en natt. Snälla?

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Anonym

40 grader celsius är 313,15 kelvin

2009-08-23 @ 16:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0