211 - Den stora badkarsfejden.

I vår familj har vi ett badkar. Ett vitt badkar. Stort. Uppskattningsvis 65 centimeter djupt. Triangelformat med en bas på 2-3 meter. Ett stort badkar med andra ord.

Det ska sägas att jag aldrig använder detta stora, vita, badkar. Dusch är mer mitt element. Men idag så använde jag det. För att tvätta hunden. Eller som det utvecklade sig till, ett krig på liv och död. Han mot mig. Jag mot honom. En hårig krabat mot en hund. Han vägrade helt enkelt att sammarbeta och jag vägrade att ge upp. Det var som Sovjet mot Tyskland. Som Japan mot USA. Som Herkules mot Hades.

Det gick vilt till. Rufus försökte fly. Jag kontrade med att fånga in honom. Han blötte ner mig och log som bara skurkar kan. Som Råttegat i "Mästerdektektiven Basil Mus", om någon nu kommer ihåg den. Jag löddrade ned honom med kvalitetshundshampoo och skrattade rått, även det lite som Råttegat. Efter ett hetskt slag på 30 minuter var segraren klar. När dimman lagt sig så stod jag där som segrare med en blöt besegrad hund. Man skulle kunna säga att jag gav honom på pälsen, den rackaren.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0