212 - Vackrast i världen.Kalla mig sinnessjuk. Kalla mig störd. Kalla mig mindre normal. Men jag har hittat den vackraste människan i denna värld.

Lite udda vacker. Inte speciellt snygg. Eller speciellt fin. Bara speciell. Men jag rankar henne som den vackraste. Tätt följd av snobben, Katten Gustaf och Peter Harrysson. Jag pratar om Lisbeth Salander. Eller som hon mer är känd som Noomi Rapace. Fett namn också.

Jag har sett "Män som hatar kvinnor". Den var helt okej. Men för oss som läst boken (alltså inte Blondinbella, Peter Siepen och Danni Saucedo - alla saknar nämligen läskunnigheter) kom ingenting som en överraskning. Det som var den största överraskningen var istället att se hur sliten Michael Nykvist såg ut. Ruskigt sliten. Jättesliten. Utsliten. Men Noomi fixade till filmen. En härlig kontrast. Och hon är min dröm. Min svarthåriga, hårt tatuerande och sjukt rökande dröm. Precis som jag föreställde mig henne som 6 åring. Inte för att jag tänkte på det då. Då tänkte jag på grankottar, bobcats, cyklar och pokémon.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0