213 - Debattörer.

Jag har läst en del intressanta bloggar. Det debatteras livligt vill jag lova.

Vissa debattörer är smarta och kultiverade. De snackar lite om finanskrisen, växthuseffekten, Michael Jacksson och Monarkin. Väsentliga saker med andra ord, men samtidigt fruktansvärt tråkiga. Som en enda stor gäspning. Som att lyssna på Jan Guilluo i mer än 2 minuter. Tråkigt. Såg jag vänder mina blickar raskt till motsatta gruppen. De korkade och okultiverade. Mycket roligare.

Ni blir förvånade när jag säger hur många korkade och okultiverade människor det finns i cybervärlden. Det finns inga gränser. Oftast är det kvinnor. Oftast är de yngre än 20 men äldre än 17. Oftast har de en förkärlek till smink. Men alltid, undantagslöst, kan de inte stava. Eller kommatera, eller punktera, eller särskriva eller någonting som har med det svenska språket att göra. Överhuvudtaget. Jag blir lite ledsen. Men mest är det kul.

Jag läste, av någon outgrundlig anledning, en totalt intetsägande persons blogg. Jag vill inte hänga ut henne så ni får leta själva. Men det var patetiskt. Debattören ifråga snackade om mascara (som enligt henne stavades med K). Stycket börjar med "Ögon franssar är ju snyggt men hallå inte sååååå snyggt att maan vill lägga ut mer än 30K på dem vissa maskara märken är ju så dyra att jag bah undrar hur det kan vara så dyrt att till värka dem. Kineser ? Har ni hört om dem ?". Jag slutar där. Det är talande för resten av texten. Jag skrek av smärta. Hur kan man vara så dålig på att skriva? Finns det inga internetspärrar? Och om inte, varför införs det inte? Analfabetiska personer med smink i tankarna borde inte släppas in. Punkt. Nu ska jag kommentera på hennes blogg om hur otroligt värdelös hon är.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0