214 - Modeblogg deluxe.

Kläder är totalt ointressant. Blondinbella är totalt ointressant. Shopping är totalt ointressant. Damfotboll är verkligen totalt ointressant.

Ändå har det skrivits spaltmeter om just dessa sakerna. Och det skrivs spaltmeter! Herregud var det skrivs om shopping, kläder, blondinbella och damfotboll. Meningen "Jag såg Blondinbella spela damfotboll i ett par sjukt snygga jeans när jag shoppade i Umeå" är inte ovanligt förekommande. Den skrivs mer eller mindre hela tiden. Överallt. Mest av shoppingglada tjejer som spenderar varenda vaken stund letandes efter blondinbella eller ett par röda lackstövlar. Så är det bara.

Jag tänkte såklart hoppa på tåget om modebloggar. Det är ju det som får läsare. Så idag har jag då, i vanlig anda, shoppingsyndat (kvinnoterm jag försöker göra mig vän med, går sådär). Jag hittade ett par skor jag bara var tvungen att köpa! (Har alltid velat säga så - skriva så. Sista parentesen). De stod där och lyste upp närvaron. De hade en sådan där fin aura runt sig. Jag insåg i det ögonblicket att jag var tvungen att ha dem. Så jag har shoppingsyndat mina vänner. Och ett par röda skor är numera i mina ägor. Jag kunde inte varit lyckligare. (Inte ett dugg intressant, och detta är bara ironi på hög nivå och jag hoppas alla förstår det)

Shoppingbloggar och modebloggar borde förbjudas. För all framtid. I evighet. Aldrig återkomma. För inte en jäkel bryr sig! Det räcker med att skriva att man köpt ett par röda träningskor. De är röda och ser ut exakt som röda träningskor gör. Inget mer. Det behövs inte mer trams om shopping på webben. Det sköter Blondinligan (Bella, Gynning, Klang, von Sydow m.fl) så jäklar bra själva. Så sluta skriv om sånt eller sluta skriv överhuvudtaget.

Mr.B
Kommentarer
Postat av: Louise

Kunde inte hålla med dig mer!

2009-08-31 @ 10:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0