215 - Framtidens grundlag.
Jag har länge grubblat över ett mysterium. Ett mysterium i klass med norska språket, varför man inte får jaga val annat än på Island och Timbuktu. Jag har grubblat över varför folk över 40 fortfarande får ha sex lagligt.

Jag är starkt emot detta. Fruktansvärt. Totalt. När man fyller 20*2 då är det slut. Då får man träffa Lena Handén för resten av sitt liv. Ingen annan. Jag lever gärna i tron att inga 40+are har sex. Jag hoppas att så är fallet och så för evigt kommer bli fallet. Men när det inte är olagligt finns det en viss chans att de faktiskt har samlag, pökar, gökar, beter sig som  kaniner. Faktiskt. Lite tråkigt men troligen en sanning. Så jag vill att vi lägger en till paragraf till lagboken. Jag har tagit mig fritheten att utforma den.

"Paragraf 67 ang. samlagsbegränsning för åldringar. Det är, enligt svensk lag, icke lagligt för personer som nått den aktningsvärda ålderna av 40 att ha samlag. Vare sig det är med djur, motsatta könet eller likartade könet. Inte heller gummidockor får användas. Dock om mer än 30% av kroppen är under 40 år (lex. Demi Moore, Catherine Zeta-Jones) får personerna i fråga beblanda sig med latex, manlig utsöndring och piskor i vanlig ordning. Folk som faller utanför ramen är t.ex Ingvar Oldsberg, Björn Borg och Agneta Fältskog. Dessa bör man därför hålla ett extra öga på. Vidare så ska dessa, icke inom den sexuella ramen, hållas under noga uppsikt och inte få allt för fria tyglar inom porrbranschen. Bingo Rimér ska hålla koll på detta. Straffet för sexuellt umgänge för folk över 40 är livstidsfängelse eller, beroende på omständigheterna, vård".

Så. Jag tror det hade lett till ett mycket homogent samhälle. Dessutom hade det lätt till minskad medelålder i Sverige. Den hade sjunkit som en sten. Till 47. Bättre för sjukvården. Mer pengar till staten. Jag ser bara vinnare i den här lösningen.

Mr.B

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0