161 - Bästaste bästa.

Jag är en mycket självgod person, troligen har detta inte passerat er obemärkt. Men ibland blir jag lite kärleksfull. Ofast när jag är full. Men ibland vid andra tillfällen.

Som nu. Kanske är det på grund av olidlig tristess, ja jag har ett supertråkigt jobb, kanske är det på grund utav att jag sov ungefär 3 timmar i natt för en hemsk jävla fluga vägrade dö, kanske är det för att jag sett på tok för många Oprah Winfrey avsnitt. Vem vet?

Det är nämligen som så här. Imorgon kommer min Syster ner till Malmö igen. För att vara här hemma och bråka med mamma, äta russin, gnälla på adam och i största allmänhet gå på resterande familjemedlemmars nerver. Men jag gillar det. Faktum är att jag gillar min syster väldigt, väldigt mycket. När hon flyttade till huvfudstaden försvann inte bara min syster, utan också en av mina bästa vänner. Det är inte direkt samma sak att berätta något roligt via telefon som in real life. Speciellt när jag är lika tråkig i telefon som Peppe Eng är ful.

Jag saknar henne såklart. Vem skulle inte göra det? När man i 17 år haft henne likt en säkerhetslina ständigt närvarande när man gjort bort sig på allsköns sätt. När man i 17 år haft henne alltid redo för ett hetskt parti schak, länder och städer eller Risk, bara för att när stridens hetta lagt sig kunnat garva loss som ett gäng ociviliserade dvärgar. När man i 17 år haft henne där för att bara prata skit. Därför känns det ganska bra att när jag ska skjuta på måltavlor i Uppsala om ett år i ett år så kommer jag inte vara ensam. Jag kommer ha min bästa vän där i krokarna.

Mr.B

160 - En liten pojkes uppväxt.

Ingen kan väl ha missat att jag har en diger syskonskara. Den yngste, ni vet han som blir arg när det spelas spel, är på väg att växa upp.

I dagarna hände det. Han skaffade sig sin första bilddagbok. Jag blev både rädd och lite tårögd. Rädd för han heter "Whos-da-man" och för att han envisas med att lägga upp posarbilder, tårögd för att det var det inte alls länge sedan man själv satt där vid datorn ivrigt raggandes på totalt photoshopade tjejer. Det var tider det!

Men jag vet att det bara är början. Början på en sjuk fjortisperiod. Och han har liksom satt standarden med "Whos-da-man". Det säger det mesta om hur den här perioden kommer arta sig. Och om hur lång den kommer vara. Jag ser dock framemot den dagen jag måste lära honom hur man porrsurfar bäst. De växer upp så fort, de små liven!

Mr.B

159 - Tramserier.

Jag har ganska mycket fritid. Och eftersom mina läsare efterfrågat lite mer inside information om mig, solen i era liv, så tänkte jag var givmild på lördagseftermiddagen. Enjoy mina små, gulliga, fluffiga vänner. Och alla andra.

1. Hur gammal är du om fem år? I sinnet är jag nog 12. I verkligheten 23. Inget som kommer stoppa mitt fifaspelande.
2. Vem var den sista du träffade? Definiera träffa? Min familj - räknas dem eller? I annat fall är det den sjukligt skäggiga taxichaffisen som tog mig hem från KB igår. En trevlig prick.
3. Hur lång är du? 185 ståtliga centimeter.
4. Vilken var den senaste film du sett? Den modiga lilla brödrosten
5. Vem ringde du senast? Gunnar Söderlund från Sollefteå. Han ville ha lite tidningar.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Hemma! Glömde bara släcka!" Till Pappa. Fantasi rikt.
7. Vad är dagens planer? Sova. Äta cheesecake. Spela schak med mig själv. Skriva en bok. Lösa Palestinakonflikten. Bli Sveriges statsminister.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms. Gör mig inte rättvisa i telefon. 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta.
10. När såg du senast din mamma? 2 minuter sedan. Knappandes på sin dator.
11. Vilken ögonfärg har du? Snyggt blåa.
12. När vaknade du idag? 10.34. Exakt.
13. Har du någon gång hittat en katt? Hatar katter. En bra katt är en död katt. Och skulle jag hittat en katt så skulle jag dödat katten. Katter är djävulens reinkarnation. Djurvärldens hitler.
14. Vilken är din favoritplats? Min säng är inte så dum. Tycker om Handbollsplanen och toaletten också .
15. Vilken plats föredrar du minst? Svågertorps tågstation. En mycket hemsk plats.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I TV-rutan. Ledandes "Lilla melodifestivalen" och "Äntligen Hemma". För musik och snickeri är mina starka sidor.
17. Vad skrämde dig som barn? Inget. Absolut inget. Numera är det allt.
18. Vem fick dig att skratta senast? Skrattar aldrig. Ler på min höjd.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Vinylskivor?????
20. Har du stationär eller bärbar dator? Äger ingen dator. Snyltar på mina föräldrars stationära.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Nude, baby, Nude!
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4. Det är minst 3 för många.
23. Hur många landskap har du bott i? Är Åkarp ett eget landskap? I sådana fall 2.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Dricker bara vatten. Eller apelsinjuice.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Ska gifta mig med mina vita tubsockor.
26. Är du social? Jag kan aldrig sluta prata. Maler ned allt i min väg. Sedan är jag en charmör av kaliber. En ung John Travolta. Eller Carl Bildt, take your pick.
27. Vilken är din favoritglass? Piggelin. Billigt och bra!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Dansa till hela "Maccarena" och sjunga "Den blomstertid nu kommer" på finska.
29. Tycker du om kinamat? Ingen favvis, men klart okej.
30. Tycker du om kaffe? Nej. Nej. Nej och åter nej.
31. Vad dricker du till frukost? 4 ägg.
32. Sover du på någon särskild sida? Alltid med huvudet mott norr.
33. Kan du spela poker? Om jag kan! Tillhör världseliten.
34. Tycker du om att mysa? Mysa är överskattat. Precis som fysisk kontakt överhuvudtaget. Föredrar distansförhållanden. Som bara innehåller sms.
35. Är du en beroendemänniska? Vad är ens en beroendemänniska???
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Säkerligen. Men ingen av samma signifikant betydelse som jag!
37. Vill du ha barn? 2 pojkar. Som kan slåss och uppfostra varandra. Pallar ju lätt inte springa runt och passa upp dem. De ska flytta ut innan sin 14e födelsedag!
38. Kan du några andra språk än svenska? Vilka språk kan jag inte? Är ett gående språklexikon.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Jupp. Mitt livs största upplevelse.
40. Föredrar du havet eller en pool? El mar! För salt är inte att föredra dock. Kliar och har sig.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kartor. Älskar kartor.
42. Äger du dyra smycken? Har en hel kista full.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej. Verkligen inte. Är ingen Kate Moss light. Bara en manlig snyggare version!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Jord. Älskar jord. Speciellt på morgonen.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mig själv.
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett coolt är på min stortå. Jag satte spaden i tån när jag skulle gräva potatisland i flipflop. Blodet sprutade och jag log. "Fan vad coolt ärr jag kommer få!". Sedan dess har jag inte grävt något poatisland.
47. Vad har du för ringsignal? En anka.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Hade en Åkarps IF tröja som har hängt med i en herrans massa år. Mina föräldrar slog på stort och köpte XL till mig. Som 6 åring. Den funkar fortfarade!
49. Flirtar du mycket? Jag kallas ju inte Casanova för inget.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I min prunkande oas till trädgård.
51. Kan du byta olja på bilen? Allt jag vet om bilar är att det finns en ratt och 4 hjul.
52. Har du fått fortkörningsböter? Använder bara min sparkcykel. Det går i och för sig jävligt fort. Men ändå.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Min brors mästerverk "Den Svarte Baronen". 110 sidor deckarkonst.
54. Läser du dagstidningen? Varenda ord!
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Hänt Bild. Det är en favorit.
56. Dansar du i bilen? Dansar bara pardans. Föredrar Cha-Cha-Cha.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Radio är ett utdött medium. Lyssnar bara på bra musik. Stravinsky, Bach, Beethoven eller Mozart.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?  En U-båt. Snygg som fan.
59. När var du i kyrkan senast? Skolavslutningen för 2 dagar sedan! Sick.
60. Vilka personer utmanar du? Nada.

Mr.B

158 - TelefonförsäljarN.

Jag har alltid föraktat telefonförsäljare. Alltid undrat hur dessa imbecilliska människorna ens tar sig runt i Livet. Hälften av tiden vill man mörda dem. Resterande tid vill man ge dem en gratisbiljett till Timbuktu så att de aldrig ska komma tillbaks.

När folk ringer klockan halv 3 och frågar efter ens föräldrar blir man arg. De jobbar ju för fan. Som alla andra. Freak. Mina känslor svallar och jag beter mig som en rabiessmittad hund. Alltså; Dregglar och får okontrollerade spasmer. Jag ryser bara jag tänker på telefonförsäljare.

Men nu är det annat liv i luckan. Jag har nämligen trotsat mina principer, förlåt alla som trodde jag var en principfast man, och tagit steget in i telefonförsäljarens bistra vardag. Med 18 års rövslickeri som erfarenhet slår jag alla med häpnad. Folk gråter i telefon så bra är jag på att charma dem. Rykten gör gällande att det bildas köer bara för att få prata med mig. Det är ju trots allt ingen puttefnask som ringer. Utan jag, Erik Belfrage, vår tids bästa telefonförsäljare!

Mr.B 

157 - Sjung om studentens..

Jag kan inte sjunga. Jag träffar aldrig en ton rätt. Man kan med lätthet räkna mig som tondöv och taktlös. Och omusikalisk. Men igår sjöng jag.

Konstant. För igår så tog min sorgliga skolgång äntligen slut. Till min enorma lycka. Jag skrek, sjöng, vrålade och skrålade dagen lång. Det var inte vackert. Det kan liknas med när kicki danielsson klämmer en bratwurst på random bensinmack. Men sjöng gjorde jag. Vanligtsvis så håller jag mig undan från all sorts sång, men med alkoholen i blodet kunde mina stämband inte motstå njutningen. Idag låter jag som en kedjerökare av rang, men det är smällar man får ta.

Jag har aldrig varit så svettig som jag var igår. Jag har aldrig varit så glad som jag var igår. Igår var ett konstant lyckorus. Idag är det en tung dag. Dagen efter brukar vara det. Men när jag vaknade, lite dregglande och snorande, så var jag ändå glad. För idag kan jag med stolthet kalla mig arbetslös. Fett ös medvetslös.

Mr.B

RSS 2.0