258 - Billigt och Bra.

Det finns många saker som är billiga här i världen. Polsk vodka. Allt man handlar på Lidl. 50 öres tuggummin. Playstation 1 spel. Men en sak slår alla andra på fingrarna och det är kvinnorna som deltar i Paradise Hotel, Big Brother eller Mammas Pojkar.

Det är väldigt svårt, för att inte säga fel, att sätta en prisklass på människor. Men jag kan ta mig den befogenheten eftersom jag är Mr.B. Mistrarnas Mister. Och jag tror faktiskt att majoriteten av befolkningen i vårt, annars så delade, land håller med mig. Jag hoppas verkligen det. För det har sällan skådats så billiga kvinnor som det finns i dessa, ännu billigare, TV-program. Jag blir ledsen att kalla mig Svensk när jag ser sådana fundamentalt korkade personer. Så därför under Paradise Hotel's sändningstid så är jag Kenyan.

Det är ganska svårt att svårt att sätta fingret på vad som gör kvinnorna till budgetmaterial. Billighetsvaror. Inte rikemansprylar. Icke dyra. Det kan vara deras sätt att tycka att "less is more". Alltid. Att visa en bröstvårta då och då är liksom bara något normalt. De tävlar ständigt och jämnt om att ha minst plagg på sig. Visserligen uppskattat av den manliga delen av programmet (och landet) men inte desto mindre billigt. Det kan också vara deras sätt att öppet gå ut med att deras framtidsdrömmar är att bli porrskådis, playboymodell, vika ut sig i Café, bli bakgrundsdansare till Günter eller bara tjäna pengar på att vara naken. Återigen; Uppskattas av manliga delen av landet, men inte desto mindre billigt.

Jag kan bara tänka mig vad som händer när Asta, 76, och Gunnar, 82, sätter på TV:n en måndagskväll. "Oh Paradise Hotel låter ju som ett trevligt program", säger Asta. Två minuter senare har Gunnar fått hjärtattack på grund utav massiv erektion och stackars Asta börjar fundera på om det är dags för att göra den där ansiktslyftningen. Jag lider med er, Gunnar och Asta. Men så är livet. Livet på Paradise Hotel. Och vi män klagar inte. Det gör man sällan när något är billigt.

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Mr R

Jävlar va klockrent du skriver! Speciellt slutordet är ju obetalbart. Hahahahahaha!!! Underbart!

2009-11-16 @ 22:38:44
Postat av: erik åberg

klockrent.

2009-11-16 @ 22:53:58
URL: http://abergalfons.wordpress.com
Postat av: StiffM

Billigt MrB! Billigt - och bra :-)

2009-11-18 @ 00:15:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0