260 - Dear Mr.O'flannigan, I'm so fucking sorry.

Igår begicks ett brott. Ett hemskt brott. Ett brott mot en hel nation. En hel nation misshandlades blodig. En hel nation blev våldtagna brutalt. Ett folkmord genomfördes. Och den skyldige är en svensk. Martin Hansson.

Det var igår, runt 23.14, som brottet begicks. Inför en halv värld. I alla fall för alla fotbollsintresserade, och alla som har tillgång till TV. Så i Bangladesh, Sri Lanka, Uganda, Togo och Mauretanien är man, lyckligtsvis, fortfarande ovetande om det folkmord som sattes i verket av en svensk, hårlös, man. Martin Hansson.

Som alltid handlar det om fotboll. Frankrike - Irland. Direkt avgörande match om vem som skulle gå vidare till VM (alltså Världs Mästerskapen). Frankrike hade hemmaplan och hade vunnit första matchen med 1-0. Ett tufft läge för stackars Irland med andra ord. Men ut på planen springer elva krigare. Elva Rambo's. Elva Bamse's. Elva adrenalinpumpade, skäggiga, skrikandes irländska krigare. I 90 minuter kämpar de. Kämpar. Sliter. River. Fiser. Allt för sitt land. Och lyckas, den irländska turen hade väl sin inverkan, vinna med 1-0. På bortaplan. I Frankrike. Mot Frankrike. I FRANKRIKE! Det blir förlängning. Det är då folkmordet påbörjas. I centrum står han, den lite skallige svensken. Martin Hansson.

Klockan tickar på. 104 minuter spelade. Ingenting tyder på att Irland ska släppa in ett mål. Då blåser han för första gången. Martin Hansson, alltså. Frispark Frankrike. En lång frispark landar framför Henry (Som man kan tro representerar Irland, eftersom han faktiskt heter Henry, men icke sa nicke, killen är fransman). Henry (som alltså är fransman) får för sig att man i fotboll faktiskt får använda händerna, namnet till trots. Som en glad liten parvel som precis lärt sig svinga nävarna i någorlunda rätt riktning, så börjar Henry frenetiskt hamra på bollen. Han boxar fram den, på sann volleybollmanér, till sin fullkomligt förvånade lagkamrat som enkelt sätter bollen i nät. Då blåser han för andra gången. Martin Hansson, alltså.

Istället för att, som hela världen tror att han ska göra, blåsa för irländsk frispark bestämmer sig Martin Hansson, en av Sveriges skamfläckar, för att begå ett folkmord. Han mördar den irländska nationen. Genom att dömma franskt mål. Ingen vet varför. Ingen förstår varför. Vad har den där dumme svenske domaren sniffat för något? Varför har han inget hår? Varför hatar han irländare? Varför finns det tjurpiss i Redbull? Allt detta frågar sig samtliga åskådare. Samtidigt som Martin Hansson lägger upp bössan, siktar och skjuter. Mitt i prick. Mitt i det irländska hjärtat. En hel nation dör. Damn you, Martin Hansson!

Så idag är jag ledsen. Ledsen å alla irländares vägnar. Ledsen för att min jojo har gått i sönder. Ledsen för att Canal+ bara visar värdelösa filmer just nu. Ledsen för att jag inte är miljonär riktigt än. Men trots att jag är ledsen är det inget emot vad alla irländare måste känna. Jag ber härmed om ursäkt. Ursäkt för det folkmord en svensk iscensatte igår. Jag ber om ursäkt för Martin Hansson. Förlåt.

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahah, klockrent!

2009-11-20 @ 19:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0