241 - En mans bibel.
Det finns mycket män gör. Män rapar. Män dricker öl. Män ser på fotboll. Men mest av allt ser män på kvinnor.

När jag säger män menar jag alla män. Alla män utom männens män. De ser på män. Alla andra män däremot ser på kvinnor. Ser och bedömmer. För det är så vi funkar. Vi män.

När man bedömmer kvinnor går man efter en lista. En helig lista. En lista som kan liknas vid varje mans bibel. Man rangordnar kvinnor och bedömmer deras skönhet. Väger för och nackdelar och kommer fram till ett snitt. Det snittet blir kvinnans poäng. Ju högre poäng, desto snyggare. Enkelt. Simpelt. Lätt som en plätt.

För att göra det lite lättare för er ska jag gå igenom de olika poängen och vad dem innebär.

0 -
En nolla är troligen det fulaste du någonsin kommer vila blicken på. Det finns absolut inget som du kan finna det minsta attraktivt. Det är så illa att du ett par illavarslande sekunder faktiskt hellre tänker på Carola, Kicki D, Lasse Brandeby och Ricki Lake istället. Nakna. Med andra ord, snuskigt ful. Quasimodo.

1 - Ettan är ingen vacker skapelse. Inte vacker alls. Men kanske, med hjälp av en rejäl dos smink, x antal operationer och en sprucken kondom, kan hon bli dina framtida barns mamma. Förhoppningsvis inte, men chansen finns där.

2 - Nej, inte detta heller. Inte utstickande ful, inte i närheten av snygg. 2orna är en slags gråzon. En grå massa som bara finns där. Ingen man lägger märke till, för hon är inte den fulaste skapelsen inom 300 meter (för tro mig det finns alltid 1or och 0or i närheten!). Hon bara finns. Hade med lätthet kunnat bytas ut mot en duva. Utan att göra någon större skillnad.

3 - 3or är ofta 6or och 7ors fula vän. Så är det bara. I ett gäng på fyra-fem stycken finns det alltid en 3a. Alltid. Undantagslöst. Det är hon som gnäller på att hon inte har pojkvän, det är hon som alla män försöker undvika, det är hon som är "bara en kompis". Den perfekta termen för 3or. Bara kompis. Och det hoppas man verkligen på att det bara blir!

4 - 4or ser oftast bättre ut en vad dem i verkligheten är. En 4a är en tjej som män under grav alkoholpåverkan, ute på en bar med dålig belysning, kan tycka är klart attraktiv. Sen så slår sanningen en i huvudet dagen efter när sminket är borta, belysningen superb och baksmällan tung. Man spyr, men inte av baksmällans skull. Det enda man kan göra då är att le och tänka "det kunde varit värre", för tro mig, det kan det!

5 - En 5a är en "jaha" upplevelse. Det funkar en supertråkig söndag, när proppen har gått, när maten är slut, när det inte finns någon serietidning i närheten och du inte känner för att träna. Då blir en 5a en 10a. Annars är hon inte utstickande snygg. Snarare söt. En typisk farmorfavorit.

6 - Den absolut svåraste gruppen att bedömma är 6orna. Därför har den delats in i 3 grupper: Svag 6a, 6a, Stark 6a. Det har inget att göra med den fysiska kraften. Inte alls. Men skillnaden mellan dessa är milsvid. En svag 6a är en 5a som precis gått över till att bli en 6a. Där finns potentialen men man är inte säker vart den bär. En stark 6a är på väg uppåt, mot oanade höjder. En 6a är okej, ser bra ut enligt många, ser sämre ut enligt vissa. Det är något en 6a faller på. Antingen för lång eller kort, för tjock eller smal, för blond eller ännu blondare, för manlig, rapar eller fiser. Några små aspeketer som gör att det inte når hela vägen fram. En 6a är okej. Punkt.

7 - 7an är det perfekta flickvänsmaterialet. Hon är snygg, inga tvivel om det, men hon är inte så snygg att hon med lätthet kan snärja alla män, utan tre viagra i kroppen och ett kondom på snoppen, runt sitt lillfinger. Ett par snäpp upp till toppen men så pass snygg att man för ett par sekunder glömmer bort Jessica Alba. Men bara för ett par sekunder. Sen är hon tillbaka, snyggare än förr. Jessica Alba - mmm-mmm-mm *dreggel*.

8 - Om man ska jämföra 8an med ett djur blir det Jaguaren. En fuskpuma. Inte en riktig puma, men nästan. Offer för många 40-åringars blickar och förpubertala hjältars hojtande. En 8a har det mesta, förutom kläder. En 8a vet att hon har något att erbjuda och erbjuder det genom att aldrig ha mer tyg på sig än att hon skyler bröst och bakdel. De två B:na. Troligt våldtäktsoffer.

9 - En 9a är säker på sig själv. Säker på att hon är snyggast i närheten. Säker på att alla vill ha henne. Säker på att hon stängde av spisen när hon gick hemifrån. Säker på att hon kommer gifta sig rikt. Säker på det mesta. Olikt 8an visar hon minimimalt med hud om det inte behövs. Glorifierad.

10 - Det finns inga 10or.

Tuff sanning men så här ligger fallet. Alla killar använder sig av detta. Om de säger något annat ljuger dem. Om de säger att ni är en 8a är ni med största sannolikhet inte högre än en 6a. Om de säger att de inte ser på andra, snyggare, kvinnor ljuger dem. Det är så vi män funkar. Tufft, men sant.


Mr.B


Kommentarer
Postat av: benji

Hade inte kunnat säga/skriva det bättre själv

2009-10-01 @ 13:41:52
Postat av: Måns

Tog mig i skinnet och läste den. Fan vad bra skrivet. klockrent egg!

2009-10-03 @ 14:35:36
URL: http://mansisaussie.blogg.se/
Postat av: Jäz

wow.

2009-10-08 @ 22:48:40
URL: http://jaezz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0