245 - T9, ett helvete.

Jag är inget tekniskt under. Datorer, kameror, mobiler, ja allting som har med teknik att göra är en av mina, få, svaga sidor. Nu har problemen blivit akuta.

Jag har, som redan nämnt, lämnat in min käre iPhone på lagning. Det var en tuff skilsmässa. Jag grät. Han grät. Teliaoperatören grät. En helt random tant bakom mig i kön grät. För att sporadiskt ersätta min kära flyktade vän fick jag tag på en mobil från urminnestider. En mobil så gammal att drottningen av England framstår som ung. En mobil så gammal att den har använts av storheter som; Eva och Adam, Michelangelo, Lord Nelson, Göring och Goebbels, Hasse Alfredsson och Carola. En mycket gammal mobil med andra ord. Väldigt gammal.

Inte nog med att den är gammal den är dålig också. Ytterst usel. Den hackar lite. Den stängs av titt som tätt. Den är svårt sliten. Som en vietnamnveteran. Men det jävliga tar inte slut där. Det bara börjar. Det hemskaste med den här telefonen är en sak; T9. Den jävla funktionen.

Det kan vara för att jag blivit bortskämd med min supertelefon men jag kan inte hantera den jävla funktionen. Det stör mig. Något oerhört. Igår tog det mig 35 minuter att skriva ett SMS på tre meningar. 35 minuter. Jag svettades. Jag dunkade min panna blodig. Jag skrek. Allting var hopplöst. I frustration slängde jag mobilen i soffan och satte på "Alla älskar Raymond". 3 minuter senare, deprimerad av uselheten i ett av de sämre programmen i TV-tablån, gav jag mig på det igen. Men inte fan funkar det för det. Hata T9.

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Louise

XD man kan stänga av den funktionen...

2009-10-05 @ 13:09:05
Postat av: Jäz

hahahadu e ju fucking underbar!!! :D

vad gjorde jag innan jag hittade din blogg! underbara människa.. äntligen EN med samma tankegång som jag själv. fyfan va du e grym

2009-10-08 @ 22:41:04
URL: http://jaezz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0