248 - Saker ingen bryr sig om.

Det finns mycket folk inte bryr sig om. Det finns mycket som är totalt ointressant. Det finns mycket som inte ens borde existera.

Det är en diger massa. Mängder av skit. Jag har beslutat att ta tag i denna massa. Rensa lite. Se till att folk får upp ögonen för saker de i framtiden borde undvika. Skit helt enkelt.

Jag älskar listor. Lika mycket som jag älskar mig själv och hatar Linda Rosing. Så mycket älskar jag listor. Därför kommer jag göra en lista. En lista på skit som borde förintas. Om inte, så i alla fall undvikas.

1. Bloggar som handlar om; Mode, Vad personen gjort idag, vad den gjorde igår, förrgår, förrförrgår och i förra veckan, Djur, Barn, Design, Dans, Nakna människor, Fula människor, Julgranar och Mat. Det är totalt ointressant och klassas med lätthet som skit. Grövsta skit.

2. Hollywood. Hollywood är ointressant, Hollywood är tråkigt, Hollywood är som att se en Amerikansk Kärlekskomedi - man vet alltid hur det slutar och lider under 2 timmar. Ingen bryr sig om Justin Timberlake dumpar någon brud. Ingen bryr sig om Leonardo DiCaprio har en ärta i näsan. Ingen bryr sig om Jim Carrey blivit tjock och hårig. Ingen.

3. Backstreet Boys, Westlife, Five, Nsync..ja alla pojkband i världen. Låter exakt likadant och kan med lätthet konstateras sjunga som förpubertala 13-åringar. Att dem sedan enbart har fans i samma ålder är bara pinsamt. Pedofili på hög nivå.

4. "Här är ditt liv", "Kändisdjungeln", "Idol" och "Förkväll". Fyra usla program som bara lockar dumma individer. Dumma, inskränkta, individer.

5. Boule, Basket, Biljard eller Baseball. Intetsägande. Värdelöst. Som en katt. Fast värre.

6. Katter. Information överflödig. Djävulens best. Trolig reinkarnation av alla onda människor som någonsin levat. Lite Mao, lite Hitler, lite Idi Amin, lite Stalin.

7. Blommor. Onödigt krimskrams. Inte ens kvinnor tycker egentligen om dem. De behövs vattnas, klippas, skötas och klappas. Allting på samma gång. Jag har en strikt, plantlöst, rum. Folk borde följa det intiativet.

8. Pensionärspolitik, sjukvårdspolitik, kommunism politik, polsk politik, kyrkpolitik, Varför-man-inte-får-springa-naken-politik. Också jättetråkigt och ointressant. Vi röstar, och vi röstar blått! Thats it!

9. Alla Big-Brother, Paradise Hotel, Nya Tider, Idol- kändisar. Alla.

10. Peter Siepen, Peter Harrysson, Peter Stormare, Peter Pan, Peter Forsberg, Peter Pansarpung, Peter Settman och Peter Schmeichel.

Jag planerar seriöst att för alltid gå i dvala. Evig vila, sova ide, aldrig vakna, åka till drömmarnas planet, trilla av pinn om jag får läsa en till blogg om något av ovanstående. INGEN BRYR SIG!!!!!!!!! INGEN ANTECKNAR!!!!!!! INGEN VILL VETA ATT DU HAR KÖPT NYA PYJAMASBYXOR!!!!!!!! INGEN!!!!!!!!

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Måns

Sjukt sjukt egg. vad sägs som att vi länkar varandra på bloggen?

2009-10-07 @ 17:49:11
URL: http://mansisaussie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0