249 - Kärleksproblem

Ibland är det svårt. Ibland är det svårt. Svårt är ordet. När man är kär.

Jag har ett litet kärleksproblem. Eller egentligen har jag ett stort kärleksproblem. Det hela är superkomplicerat. Jag vet nämligen inte vem eller vad jag ska vara mest kär i.

Jag är en egenkär person. Så alternativ ett är självklart mig. Jag älskar mig själv, något kopiöst. Det har allltid i första hand varit mig själv. En älskvärd person. En drömprins. Jag är konstant nykär i mig själv. Men nu tvekar jag. Är det mig jag ska älska mest?

Jag är också väldigt kär i mitt TV-spel. Vår PS3a. Det är inte mycket som går att älska så mycket som jag älskar mitt TV-spel. Sedan urminnes tider har min kärlekslista toppats av mig själv och som stark tvåa vårt TV-spel. Följt av ingenting. Ingenting. Jag har kunnat koncentrera min fulla kärlek på båda dessa fabulösa saker. Lätt och härligt. Två saker. Men nu har något hänt.

Helt plötsligt har det kommit in en tredje lirare i gamet. En duo har blivit en trio. Två har blivit tre. En trekant har uppkommit. Det är tre på listan. Tre stycken. Det var nämligen så här att för ett par dagar sedan värmdes mitt hjärta. Min dag lyste upp. Jag mådde tipptopp. Anledningen var en härlig liten kommentar; "Jag tror jag är lite kär i din blogg". Jag tog ett glädjeskutt. Jag blev en ny man. Och nu vet jag inte vem jag ska älska mest. Mig, mitt Tv-spel eller min blogg.

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Underbaraste Alexandra

det är fan självklart att det är mig du ka älska!

2009-10-09 @ 19:21:09
Postat av: Anonym

du är skadad erik.b

2009-10-13 @ 13:57:37
Postat av: johanna

du är sjuk i huvudet mr.b! men jag gillar det

2009-10-13 @ 18:02:00
URL: http://mammakrokodil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0