251 - Mördande hemmafruar.

Det finns väl ingen i vårt avlånga land som missat Anna A. A som i Anka. A som i Abnormt korkad. A som i Anledning till hat.

Det är dock inte bara Anna Anka i serien. Det finns flera. Flera, dumma, fruar. Dumma hemmafruar. Dumma hemmafruar i Hollywood. Dumma hemmafruar i Hollywood som säger superkorkade saker. Det är således inte enbart Anna A som vi ska hänga högt. Det är flera.

Jag har försökt undgå debatten men nu kan jag inte längre. Kan inte hålla min näsa utanför. Kan inte undgå att vråla ut hur korkade dessa människor faktiskt är. Kan inte gråta över att de faktiskt är svenskar. Jag förstår bara inte. Varför finns dem? Varför är det inte dessa individer som sitter fängslade på Guatanamo? Varför?

Anna sa en gång att man ska suga av sin man varje morgon. Det köper jag. Det köper alla män. Men denna plötsliga vishet överskuggas av hennes bristande kunskaper om allt annat. Hon är som en plastpåse med sugeffekt. Dum, tom, intetsägande men omtyckt av den nedre regionen. Jag förstår inte henne. Och jag förstår inte Paul Anka, denna legendariske smörsångare. Vad ser han hos henne?

Idag nr jag gick in på datorn fick jag dock en veritabel chock. På MSN:s visningssida står det en annan hemmafru. Naken. Med en pistol i handen. Rubriken lyder "Mitt utseende bedrar". Den närmaste nyheten under lyder "Två döda efter skott i huvudet". Är det bara jag som ser sambandet? ÄR DET BARA JAG?

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Lorentzon

Som vanligt ett mycket givande och intressant inlägg. Till det ovanliga; Det första stavfelet som jag lagt märke till.. Lite besviken.

2009-10-10 @ 16:46:37
URL: http://lorentzon.blogg.se/
Postat av: Matilda

Hur kan en så liten person som du innehålla så mycket hat? Säg något du tycker om? Förutom döda katter, döda hemmafruar, döda modebloggare, döda planter och.. dig själv. TALA OM FÖR MIG - vad tycker denna ÖKÄNDA mr. B faktiskt om?2009-10-10 @ 17:57:36
URL: http://matildafarkas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0