252 - För dig, Matilda, för dig.

Jag fick en något bitsk anmärkning att jag är en hatisk person. Fruktansvärt hatisk till och med. Jag intar försvarspositioner. Jag kan älska.

Förutom mig själv tycker jag om massor av saker. Jag är full av känslor. Positiva sådana. Jag har ju, för inte alltför längesedan, proklamerat min kärlek till Tyskland och allt vad Tyskland står för. Men det tar inte slut där. Det finns mycket mer. Mycket mer jag älskar och tycker om.

Kylskåpet. Jag älskar mitt kylskåp. Vårt kylskåp. Finns inte mycket som går upp emot att vandra fram till kylskåpet en tråkig morgon, öppna dess ståldörr och kika in i dess fantastiska innandömme. Fullt med mat. Det är närmast en erotisk upplevelse. Det får min yxa att resa sig.

Scrubs. Scrubs är en serie. Seriernas serie. Jag älskar allt med serien. Allt. Från introt till slutet. Från huvupersonen till alla ointeressanta bifigurer. Jag kan sitta klistrad vid TV:n i timtals. Bara för att få se Dr.Cox. Det är som att vara kär. Kär i en halvtimme åt gången.

Chelsea FC. Mitt blåa lag. Mitt allt. Det sista jag tänker på när jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Jag ska döpa min förstfödde, oavsett kön, till "Didier Chelsea Drogba FC Belfrage". Det kan ingen ändra på.

Ironi. Jag är en ironisk människa. Smockfull med sarkasm. Ironi dryper. Faktum är att det är svårt att veta om jag någonsin är seriös. Mest för att jag aldrig är det.

Att vara en elak jävel. Att vara en elak jävel är något jag, även det, älskar. Det är kul att vara den berömda finnen i någons rövhål. Det är kul att vara unisont hatad av alla närvarande. Det är kul att vara den som alla vill skjuta. Det är kul.

Klementiner. Satsumas. En liten orange citrus. Det finns inget som går upp mot att bänka sig framför scrubs med 2 kg klementiner i knäet. Det är bättre än sex.

Att gå med uppknäppta byxor. Det finns inget som säger frihet mer än att vandra omrikng med uppknäppta byxor. Det är skönt. Det är luftigt. Det är så en man vill leva. Med uppknäppta byxor.

Förutom dessa gillar jag mycket annat. Öl, snygga kvinnor, pengar, snabba och coola bilar, hamburgare, vaniljvisp, -12, Arizona, Kommunismens fall, Boken "Röde Orm", när andra människor råkar ut för försmädligheter, bussnormer och slutligen den lille dvärgen som spelar i alla stora filmer. Han är kung!

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Anonym

du e ding, men skratt lockades fram!!!

2009-10-13 @ 22:29:09
Postat av: Matilda

Mina så låga tankar om dig höjdes något då du nämnde orden: scrubs, vaniljvisp, klementiner och hamburgare i (för en gångs skull) POSITIVA meningar. För de grejerna är grejer det!Du har tydligen något vettigt bakom pannbenet, inte bara en massa hat mot mina förebilder (Anna Anka syftar jag främst på).TACK!

2009-10-21 @ 16:55:45
URL: http://matildafarkas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0