254 - Jag lever

Jag lever. Om än knappt.

Mina ögon blöder. Mina fingrar skaver. Min bakdel värker. Jag har spenderat alldeles för mycket tid med mitt FIFA. Mitt barn. Mitt allt. Jag ska bättra mig, jag lovar.

Under min frånvaro så har det skett en hel del. Oprah gick upp 10 kilo, bara för att mirakulöst banta ner dem igen. Gynning gjorde en läppförstorning, bara för att ta bort silikonet dagen efter och konstatera att hon från och med nu började sitt plastfria liv. Peter Jidhe skaffade sig en frisyr värd namnet. Michael Jacksson återuppstod. AC Milan spelade en bra fotbollsmatch, vilket händer vart fjärde år och Lill-Babs dementerade att hon hittat sin Claes-Göran. Mycket på gång alltså.

I mitt liv sker det inte mycket. Jag skyller på FIFA:t. Idag var det, hursomhaver, ändå en liten traumatisk upplevelse. Jag vaknade, glad i hågen, klockan 10.23. Hungrig var jag och bestämde mig för att försöka ta mig in i huset. Det gick sådär. Den enorma frånvaron på nycklar gjorde det inte lättare. Arg som ett bi satte jag på mig de absolut sunkigaste byxorna jag kunde hitta och begav mig bort mot min yngre brors skola. Efter att knackat på så många klassrum att jag tappat räkningen fick jag äntligen tag på den spjuvern. 20 minuter senare sjönk jag ner i soffan, knäppte upp mina byxor, tog ett glas mjölk och satte på Scrubs. Det var ett bra ögonblick.

Mr.B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0