218 - S.N.A.G.G

Mitt hår är ju som bekant mycket tunnt. Lövtunnt. Jag är fasligt nära den där perioden när man måste överkamma flinten. Nära, men inte där riktigt än. Jag gör dock vad jag kan för motverka att min flint exponeras.

Så när jag klipper mig klipper jag mig kort. Som en ung nazist. Eller soldat. Eller som en ung Oldsberg kan tänkas klippte sig, på tidigt 1000-tal alltså. Idag ska jag klippa mig. Och som seden bör så ska jag klippa mig kort. Så kort så att man ska kunna misstaga mig för en Guantanamo fånge. Så kort.

Jag klär inte särskilt väl i kort hår. Jag ser om möjligt ännu dummare ut. Men nöden har ingen lag. Och eftersom Han där uppe bland molnen, som säkert inte alls är en gammal grå gubbe med skägg utan säkerligen är en ung, snygg, man med långt blont hår och två dagarsstubb, valde att inte ge mig någon attraktiv hårgen så får jag ta vad jag har. Det vill säga ingenting. Så istället snaggar jag mig, räcker fingret till Han och behåller flinten väl dold. I alla fall i några månader till.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0