223 - Svininfluensan, Al Gores påhitt.Jag har ändan sedan jag läste om den beryktade svinifluensan bara haft en sak i tankarna. Vem ligger bakom den?

För det första ska det sägas att jag inte alls tror att den ens existerar. Svininfluensan alltså. Jag tror att den är påhittad. Troligen av Al Gore. Han hittar på sådana vansinniga saker, den där busen. Som att Växthuseffekten måste stoppas. Vem vill inte att det ska bli varmare? Vem? VEM? Han är knasig, den där Al Gore. Därför tror jag också att han är mannen bakom svinifluensan. Att han helt sonika satte sig ner en dag och tänkte "Nu jävlar ska jag spela världen ett spratt!" och vipps så var svinifluensan född.

Så här i efterhand kan man säga att han lyckades. Lyckades riktigt bra. Folk tvättar sig med sprit, köper munskydd, slickar inte längre på döda fåglar eller äter grus, samt skakar knappt hand längre. Allt det roliga med att leva har Al Gore tillintetgjort genom sin påhittade epedimi. Han är smart, den där Al Gore. Smart och långsint. För hela anledningen till detta enorma, elaka, påhittet är hans ilska gentemot rösträkningen vid USA:s presidentval 2000. Allt grundar sig där. Alla onda idéer, alla meningslösa agressioner gentemot bilföretag, alla konstiga diagram om växthuseffekten och dess ondhet. Allt. Och nu har Al Gore hittat på svininfluensan. Han har inga gränser, den där Al Gore.

Mr.B

Kommentarer
Postat av: c

asså ditt mongo erik.b!

2009-09-08 @ 14:07:19
Postat av: Stiffmeister

goreon_tedt.php" rel="nofollow">http://blog.ted.com/2006/06/algoreon_tedt.php

2009-09-08 @ 22:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0