226 - Första steget mot SM-guld.Jag har många förebilder. Peter Griffin. Doctor Cox. Michael Jordan. Mao Tsetung. Men en är lite mer framträdande än alla andra. Hans namn är José Mourinho.

Den gode José är tränarnas tränare. Vår tids geni. Mannen som gjorde CFC till vad dem är idag. Mannen som bara har skräddarsydda kostymer i sin garderob. Inget annat. Inte ens ett par kalsonger. Verkligen inte tubsockor. Kort sagt; En man värd hyllas. Och inte enbart på grund av hans klädstil.

José tog titlar. Rättelse; José tar titlar. Var han än är. I Chelsea var han fantastisk på just det. Att ta titlar. Det och att vara arrogant, otrevlig, cool, rolig, sarkastisk, bäst och nedlåtande. Fruktansvärt underhållande. Det är honom jag ämnar att kopiera. Och jag har tagit första steget mot titlarna.

Det är med mitt pojkar 00-01 lag. Efter första träningen stod det smärtsamt klart att vi har en lång väg att vandra. Efter andra tycktes vägen bara bli längre. Fyra träningar in ser det bättre ut. Nu fångas det bollar. Nu kastas det bollar. Nu springer man och studsar bollar. Inte speciellt bra, men det görs. Jag tränar dem. Såklart klanderfritt klädd. Kostym, ibland frack, specialsydda italienska skor och solglasögon. Iskall. Som José. Precis som José.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0