229 - Felhet och fulhet.Jag hatar när jag har fel. Jag HATAR verkligen när jag har fel. Lyckligstvis händer det inte särskilt ofta. Men idag har det hänt.

Låt mig ta hela historien. Det började med att jag såg ett par snuskigt fula bilder. Såklart på Facebook. Det är där man ser bilder. När jag säger att bilderna var fula, då menar jag snuskigt fula. Eller själva bilderna var inte så fula. Inga fotografiska mästerverk men lite bättre kvalitet än en klart godkänd mobilkamera. Det som var det snuskigt fula var istället de snuskigt fula människorna på bilderna.

Det går inte riktigt att förklara hur fula dem var. Men jag ska göra ett försök. Tänk framför er en filmskurk. En ruskigt, ful, hemsk, osympatisk, filmskurk med en lika ful fru. Tänk sedan om deras barn, naturligtvis även det snuskigt fult, fick barn med en erkänt ful människa, förslagsvis Lasse Kronér, som inte ens de mest hjärntvättade vampyrfantasterna kan anser vara snygg. Så fula som den fula filmskurksdotterns och Lasse Kronérs barn kan tänkas bliva, så fula var människorna på bilderna. Med andra ord fula.

Det sorgliga slutar dock inte i deras fulhet. Det bara börjar där. Dessa sällsynt fula människorna är, eller snarare har varit, en väldigt liten del av min umgängeskrets (nu planerar jag på att utesluta dem helt). Till följd av det så har jag spenderat ett x antal timmar med dessa och tyckt om dem mer eller mindre. Oftast mindre. Det verkligt sorgliga är att under tiden som jag umgicks med dessa vidrigt fula personer, så tyckte jag faktiskt att de inte såg ut som Quasimodos/Lasse Kronérs avkomma. Jag tyckte, till min fasa, även att ett par av dessa ohyggligt fula personer såg verkligt bra ut, ja till och med snygg! Jag hade fel. Och det hatar jag. Jag har aldrig fel.

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Matilda

Du är allt bra elak!!

2009-09-17 @ 14:17:56
URL: http://matildafarkas.blogg.se/
Postat av: c

om du menar mig erik.b ska du ha jävligt mkt spö!

2009-09-18 @ 19:06:45
Postat av: Louise

Låt mig introducera dig för de regler som jag lever efter. "Regel nr 1: Louise har alltid rätt. Regel nr 2: Har Louise fel, läs regel nr 1."

Känn dig fri att byta ut "Louise" mot Mr.B ;)

2009-09-18 @ 21:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0