236 - Skadeglädje!

Det roligaste som finns är när andra männiksor råkar illa ut. När andra människor är ledsna. När andra människor, helt utomstående människor, inte får som dem vill. När människor, som jag inte känner eller tycker om, far illa.

Det är det roligaste som finns. Speciellt om man kan stå lite på avstånd och säga "ha-ha, där fick du din jävel!". Då är det hysteriskt kul. Det är nästan ännu roligare när man sitter framför en datorskärm och läser en ledsam blogg, läser en sorglig status på facebook eller ett pinsamt sorgset namn på msn. Då är det nästan ännu roligare. För då kan man ställa sig upp, vifta med armarna och skrika ut "Ha-ha, rätt åt dig din jäkel!". Idag har jag gjort det. Två gånger.

Dagen är således bra. Jag letar nu efter ännu mer sorgliga människor som varit med om "livets onda". Hittills har jag täckt in en hel del bedrövligheter. Folk som gjort slut med sin pojkvän, folk som gått upp i vikt och ser ut som en liten blåval, folk som har blivit biten i läppen under ett alltför våldsamt feststrul, folk som blivit av med jobbet bara för att de råkade läsa porrtidningar på rasten, folk som har varit med om det mesta. Jag ler. Jag skrattar. Jag jublar. Ha-ha, där fick ni era jävlar!

Mr.B 

Kommentarer
Postat av: Sisse

det är den enda sanna glädjen :D

2009-09-23 @ 16:50:58
URL: http://oldfriend.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0