239 - Vad man inte får göra.

Det finns en hel drös med saker man inte får göra enligt Svensk lag. Tidelag är inte en av dem. Så man får knulla getter, om man vill.

Jag har dock en "vad-man-enligt-Mr.B-inte-får-göra-lista". Den är ganska diger. Men en upplyst despot, slå upp det, som jag är har med all rätt utformat denna gedigna lista. Alla borde lyda den. Jag gör det i alla fall.

VAD MAN INTE FÅR GÖRA

1.
Man får inte gråta till extreme home makeover. Det får man bara inte. Det är som att skjuta sig i pannan och hoppas på överlevnad. Det är som att slicka på en lyktstolpe. Det är som att fisa sig i handen och lukta på den sen. Totalt avskyvärt med andra ord.

2. Man får inte tycka att Notting Hill är den bästa filmen som gjorts. Black Hawk Down? Nakna Pistolen? Don't mess with the Zohan? Notting Hill är en sorglig, tråkig och inte alls speciellt bra historia.

3. Man får inte ringa sin bästa kompis och fråga vad hon/han/den/det ska ha på sig bara för att man ska kunna matcha det och verkligen se ut som Bananer i pyjamas. Nej, nej och åter nej. No go.

4. Man får inte kunna hela Britney Spears album utantill och man får inte ha lagt ett bud på eBay på hennes avrakade hårtestar och gråtit när budet inte nådde riktigt hela vägen fram. Funkar inte.

5. Man får inte tycka mat som innehåller "lever", "låda" eller "sylta", är gott. Janssons frestelse faller också under den kategorin. Det är som att skjuta sig i pannan och hoppas.. ja ni vet.

6. Man får inte tro på att nätdejtning faktiskt funkar och om man väl lägger upp en profil på någon humbug sida så får man inte säga att "man gillar långa promenader, trevliga kvällar, regn och barn". Inte alls.

7. Man får inte tycka ridning är en sport. Inte heller boule, bowling, biljard, bridge, damfotboll, velodromcykling, shack eller konstsim faller under kategorin sport. Hästpolo funkar dock. En av våra ädlaste sporter.

8. Man får inte kunna citera kärleksparet i Titanic utantill. Man får på sin höjd tycka om låten. Det gör till och med jag.

9. Man får inte underskatta tiden man spenderar på toaletten. Varje toalettbesök är heligt. 20-25 minuter. Minst. Finns inget att skämmas för.

10. Man får inte använda bokstaven Z såvida det inte är i Pizza, Zebra, Zlatan eller Zzzzz (som i snarkljud). Annars aldrig. Never. Förstått?

11. Man får inte läspa. Punkt.

Där har ni det gott folk. Min lista. Lev efter den. Dyrka den. Gör som jag - älska den. Men viktigast av allt; Älska mig. Jag är trots allt en upplyst despot redo att erövra världen.

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Matilda

Du kan inte tycka om mig mycket du. (;

1. Lyckas tyvärr gråta till ehm. (har till och med en förkortning på programmet)

2. Notting Hill är bra. Aldrig hört talas om de andra filmerna.

3. Bananer i pyjamas-grejen håller jag faktiskt med om.

4. Kan albumet kan jag. Men kan även alla andra låtar i världen.

5. Leverpastej är smaskens.

6. Nätdejting kan dock dra sig.

7. Damfotboll är motsatsen till sport. (håller alltså med. kors i taket!)

8. Jag kan rabbla hela fimen om du vill. (Jag vet att du vill)

9. O-F-T-A!

10. -

11. -Du är en mycket mycket SKUM människa.

2009-09-28 @ 23:09:17
URL: http://matildafarkas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Zohan på z?

2009-09-29 @ 00:56:18
Postat av: Mr.B

Matilda, Matilda, Matilda. Det är sånna som du som förstör vår värld. Tyvärr. Ändra dig och anpassa dig efter följande lista och jag förblir inte så satans hatisk mot dig!

2009-09-29 @ 11:48:49
Postat av: Louise

Jag gillar nr 8, helt klart. Min kompis borde lära sig den. Hon kan citera hela j*vla filmen. Inte coolt.

2009-09-30 @ 10:14:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0