281 - Brev från forna Kolonien

Jag har alltid varit ett stort musikfreak. Speciellt har jag gillat Cornelis Wreeswijk. Så nu när jag är i Australialand så har jag komponerat en liten sång. Text; Erik Belfrage. Musik; Om än lite motvilligt Cornelis Wreeswijk. Melodi; Brev från kolonien.


"Tjenna Brossan! Hur är läget? Här Down Under är det äget (nödrim!). Det är varmt som bara satan, vi har för övrigt ett McDonalds tvärs över gatan. Jag vet att det var jävligt onödigt att veta, men vill du hellre att jag säger att brudarna är heta? För det är de vill jag lova, därför springer jag runt och leker casanova. Men varierad framgång det är sant, men jag har redan fixat en och annan tant. Staden den är jäkligt stor, här finns inte några kor. På jobbet ska det badas i bajs, det kan faktiskt bli jävligt najs.


Lukten kommer bli speciell, inte precis som en bröstkaramell. Men jag klagar inte jag är ju seg, och jobbet payar en hel del deg. Jag har inte vant mig vid vänstertrafiken, sätter jag mig bakom ratten hopas väl snart liken. Men det är smällar man får taga, det är ju bara jättelite värre än aga. Jag kan inte lova att jag inte besöker bordellen, men ska försöka att inte göra en tjej på smällen. Värre saker kan ju hända, som att jag tatuerar Stewie tvärs över min ända.  

Resan hit den var en pina, jag ville mest, på sann snabba cashmanér, dra en lina. Men jag gick faktiskt att hejda, av ett par skäggprydda män som av mamma säkert var lejda. Istället däckade jag i solen, innan jag tog ett dopp i den sjukt blåa poolen. Nu ska jag gå till kojs, där finns ju en viss tant som förväntar sig en del skojs! Vi ses och hörs och mycket mera, nu ska jag gå och smeta in mig i lera.

 

Mr.B


Kommentarer
Postat av: erik

Vart är uppdateringarna, pojk?

2010-11-27 @ 23:40:28
URL: http://abergalfons.wordpress.com
Postat av: Ida-Henrietta

BÖRJA SKRIV IGEN!

snälla?

2011-05-29 @ 22:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0