262 - Som Terminator, fast bättre.

He..Is..Back. Sorgenstunden kan sluta. De hopplösa skriken kan tystna. Gråten kan upphöra. Han är tillbaka. Jag är tillbaka.

Japp. Så är det. Lagom till premiären av Snabba Cash. Det var ju ett bra tag sen. Ett bra, jävla, tag sedan. Jag ber om ursäkt. Väldigt och oerhört mycket om ursäkt. Men det har varit mycket på tapeten. Att-göra-listan har varit lång. Det har kommit en del ivägen. Men jag är som sagt tillbaka.

Vad har jag gjort sedan senast? Tagit körkort. En baggis. Jag, Guds gåva till mänskligheten, klarade det galant. Firat jul. En baggis. Klarat Uncharted 2. En baggis. Förföljt Kicki D i 3 veckor. En baggis. Kicki är lätt att spåra. Det är bara att följa bag(gis)uette spåren hon lämnar efter sig. Men helt plötsligt slutade spåren. Vid Subways baguettelager. Jag ville inte se vad som fanns där inne och vände hemåt. Därefter har jag inte gjort någonting. Ingen..wait for it...ting.

Eller det var en lögn. Lite saker har jag gjort. Jag har planerat min Australienresa i ungefär fem minuter. Jag har sprungit runt och tramsat mig i min (mammas) poncho ett par timmar. Jag har läst en bok. Men viktigast av allt är att jag sett klart på Scrubs säsong 5-6. En helt klart produktiv November-December. Jag är nöjd. Nu ska jag ge mig på How I Met Your Mother.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0