263 - Navelludd och skavsår.
Jag åker snart. Alltför snart. Den 28 januari. Ned till Australien. Där jag ska påbörja mitt världsherrarvälde. Fram tills dess slår jag ihjäl vildhöns och tiden.

Att slå ihjäl vildhöns är lätt. Att slå ihjäl tiden är svårare. Men jag gör allt jag kan. Jag spelar Tv-spel. Jag ser på värdelösa filmer på Canal+. Jag äter glass. Jag fiser ikapp med min hund. Ibland, när andan ligger på, går jag ut med redan nämnda hund. Det är i och för sig en större raritet än rysk kaviar, kvävebomber, ett fredlig afrikanskt land eller att en blond brud bloggar bra. Men det händer. På senare tid har jag blivt trött på alla dessa saker. Jag har spelat alla Tv-spel. Jag har sett alla värdelösa filmer på Canal+, allt från "Fools Gold" till "Hjälp jag är en fisk", ingen av dem är att rekommendera (däremot så är den finska filmen "Noevithäri Utuisieen" en pärla!). Jag har ätit alt för mycket glass och min hund vinner alltid fistävlingarna.

Så jag är på jakt efter något tidsödande fördriv som jag inte gjort. Jag har börjat spela lite Hjärter på datorn. Jag förlorar. Ibland så läser jag någon rolig bok. Men somnar efter en kvart eftersom den använder alldeles för svåra ord. Så mitt tidsfördriv har på senare bara handlat om navelluddspillande. Kul, men inte särskillt givande. Men så i Söndags fick jag en uppenbarelse. En dröm. En fingervisning i vad jag borde göra. Jag borde springa.

Likt Forrest Gump sprang, springer jag. Eller tja, jag sprang litegrann i alla fall. 12 km närmare bestämt. I 0-gradigkyla. Forrest hade det lätt. Han sprang i värme. Jag frös mer eller mindre pungen av mig. Jag var rädd för min framtida avkommas existens när jag kom hem. Men pungen överlevde. Det gjorde inte mina bröstvårtor. Min löpning renderade nämligen i enorma skavsår på mina små råsa bröstvårtor. Det gör djävulskt ont. Precis som mina ben. Jag kan knappt gå. Än mindre springa. Så jag är tillbaka i soffan med mitt kära TV-spel. Och jag lämnar den aldrig igen.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0