264 - Dö Darin!

Jag har nyligen blivit en liscenserad bilförare. Med andra ord tagit körkort. Jag spenderar därför största delarna av dagarna till att cruisa runt i någon av vår familjs bilar. Antingen vår supersnabba Saab, en sann kvinnomagnet, eller vår traktorliknande, repade, jättebil som går från 0-100 på 2 1/2 timme.

När man sitter i bilen tenderar man att lyssna på radio. Rix FM. Tyvärr. Tyvärr. För att understryka; Tyvärr lyssnar jag när jag kör bil på Rix FM. Jag säger tyvärr för att Rix FM har blivit alla usla artisters tillhåll. Lite som att alla väskälskare bor i Milano och alla som gillar vodka befinner sig i Ryssland. Den största, och följdaktiken värsta, av alla dessa artister är Darin. Vad han heter i efternamn är det få som vet. Inte ens han själv. Känd är han i alla fall. Killen är ju faktiskt den enda som heter Darin. I hela världen.

Varje gång jag hör hans nasala röst på radio blir jag mordisk. Mordisk. Inte morisk. Mordisk. Det svartnar för ögonen och ett avgrundsvrål stiger från min strupe. Det hela är en ganska lång och smärtsam procedur. Speciellt när jag kör bil. När jag sansat mig igen så tänker jag bara på hur många i Sverige som gärna velat göra sig av med Darin. Varför han fortfarande lever är för mig en gåta.

Men det värsta är att det inte slutar där. Darin är i gott sällskap. Lady Gaga, Idol-Ola (återigen en idol gubbe man inte vet vad han heter i efternamn), Idol-Erik (Samma sak där..) och alla andra usla artister som Rix FM gömmer bakom Gert Fylkings stora stjärt. Jag blir arg. Ruskigt arg. Sedan ger jag mig ut på en spontan jakt efter alla Darin lookalikes i Malmö. Och dem är många. Jävla Darin.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0