266 I've Got A Feeling.

Om Darin är en plåga större än en finne vid analöppningen, så är Black Eyed Peace senaste låt, om man ska jämföra dem två, som att ha ett varmt armeringsjärn på redan nämnda plats. Inte najs.

Jag är så trött på den. Jag är så trött på alla som sjunger den. Jag är så trött på alla som ens har tänkt på att sjunga den. Jag är så trött på alla som någonsin haft den på sin iPod, telefon, dator, telegraf eller symaskin. Nej den är inte bra. Nej den är inte en "framtida klassiker". Nej den är inte en bra partymusik. Nej det är inte som att ha sex när man lyssnar på den. NEJ NEJ NEJ!

Jag har övervägt att lägga alla mina resurser på att misshandla alla som någonsin påstått att den är bra. Det hade inte blivit lätt. Inte blivit billigt. Och jag hade inte kunnat göra det själv. Därför ber jag om er, svenska folkets, hjälp. Jag ber er att utrota den, ständigt växande, population av fjortisar, NRJ-nördar och dumma människor som tycker om denna, djävulens alldeles egna, låt. Jag ber er. På mina bara knän. Tills vidare, om er abstines blir för hög, kan ni lyssna på denna utsökta parodi; http://www.youtube.com/watch?v=7vQCX9Bbff4

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0