267 - En infektionshärd.

Jag hatar januari. Januari är den sämsta månaden på hela året. Det är långt till Sommaren. Det är långt till nästa år. Det är kallt och jävligt. Det är Januari. Och jag hatar det.

Men det finns fler anledningar att man hatar Januari. Eftersom det är alltid minusgrader, och när det inte är minusgrader ösregnar det, söker sig alla normala människor sig inomhus. Ofta till väl valda butiker. ICA, Coop, Stadium eller den lokala porraffären. Alla vallfärdas till butikerna. Alla. Framförallt barnfamiljer. När Januari kommer så släpar alla entusiastiska mammor, pappor, fastrar, avlägsna kusiner eller andra vuxna människor som gilar barn, med sig sina barn ut och handlar. Ofta helt oförklarligt.

För barnen är alltid snoriga så här års. Alltid. De snorar, hostar, kräks, bajsar och slickar på saker. Oftast allt på samma gång. Riktiga infektionshärder. Jag blir både arg och lite chockad. Arg över barnens förmåga att hosta, snora, kräkas, bajsa och slicka på alla saker man tänkt sig köpa i affären. Chockad över att det inte har uppkommit någon lag på att man måste koppla alla barn under 10 utanför affären. Det hade jag krävt.

Idag var jag och handlade. På ICA. Alla barnfamiljers och pensionärers hem. Det första jag ser när jag kommer innanför dörrarna är ett litet barn som sitter i mjölkdisken. Och dregglar. På en mjölkförpackning. Hade jag haft en bazooka hade jag tagit fram den och sett till att den lille oskyldige pojken, vi kan kalla honom Evert, aldrig fått växa upp och uppleva fina saker som Paradise Hotel, Fotbolls VM 2010 eller Kicki D's begravning. Jag blev arg. Istället förföljde jag Evert runt i affären och gav honom och hans mamma onda blickar. Men det var Evert som fick sista ordet. Jag var tvungen att köpa hans nedsölade mjölförpackning. Nu väntar jag bara på svininfluensan.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0