270 - Hur var festen?


Ni vet. Ni vet det där ögonblicket. Det där ögonblicket när man slår upp ögonen dagen efter. När man tittar sig runt i rummet och undrar hur fasiken det kommer sig att man håller en sko i handen och varför linnet fortfarande är dyngsurt av öl. Ni vet.

Detta hände mig idag. En normal lördag med andra ord. Jag kliade mig lite diskret i ögonen och fortsatte min granskning av mitt rum. Det var ingen vacker syn. På golvet ligger, vad jag tror är, en sten. En ganska stor sten. Varför förtäljer inte historien. Skjortan kommer aldrig bli sig lik. Vem som kom den lysande idén att hälla öl över mig var säkert väl motiverad. Varför jag gick med på det förtäljer inte historien.

Gårdagen var bra. När man bara kommer ihåg brottsstycken av kvällen betyder det att den var bra. Till exempel kommer jag ihåg att meningarna "Bit för fan inte i min korv!" och "Nu tar jag av mig byxorna", yttrades. Jag kan bara hoppas att det inte var i kombination. Annars är ett ömt knä och en sårig tumme allt jag har att minnas kvällen vid. Festen var nog bra.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0