289 - I just wanna dance with somebody!

Det finns ett par grejer här i världen jag inte är sådär alldeles jäkla suverän på. Inte många. Men ett par.

Jag är inte bra på att snickra. Är inte någon stjärna på att rita, såvida det inte är streckgubbsmassaker eller fula borgar som ska ritas. Är direkt dålig på Ninteno Wii. Klarar inte av att rapa alfabetet (fastnar alltid på M..). Hatar Biologi, men vem gör inte det? Hade aldrig blivt någotn speciellt bra simmare. Är usel på korsord och suduko. Men det jag är absolut sämst på är att dansa.

Jag är motsatsen till en dansare. Jag är stelare än en pinne, har ingen som helst taktkänsla och är nästintill tondöv. Det hela leder till att den enda, uteslutande, dansmoven (DansmovN? Dansmovesen? DansmovesN?) jag kör är att vifta lite på ena armen. En klassiker. Går hem i alla väder. Men efter för kraftigt viftande, tennisarmbågen är i vardande, så tänkte jag att nu är det dags. Dags för mig att bli en Patrick Swayze, fast inte alls så homosexuell förstås. (älskar dubbningen i klippet!)

I sommar ska det alltså läras lite nya trick. Lite nya knåp. Lite nya moves. Drilla nya rörelser. Jag ska erövra ett forum till (förutom Bloggvärlden, FIFA och alla andra världsviktiga forum som enbart vilar på mina muskulösa axlar..). Det är alltså dags för mig att bli planetens okrönte dansguru! Så att jag snart kan slå mina påsar ihop med de här, ganska värdelösa, grabbar.

Men som alla nybörjare behöver jag en ledstjärna. Precis som Roger Pontare behövde neandertalarna. Precis som Alice Bah behövde Oprah under de där 4 dagarna hon var smal. Precis som alla unga svenskar med ett lite utländskklingande efternamn alltid har Zlatan Ibrahimovic. Precis som alla pojkband som någonsin bildats alltid har haft Madonna eller annan valfri kvinnlig sångerska som sina idoler. Jag behöver någon som vårdar och lär mig. Jag behöver en Obi-Wan. Är detta rätt man för mig? Han har tveklöst charmen.

Jag tror på dig Leroy. Jag tror på att mjölka tjuren går hem på dansgolven. Det är läge att någon testar tjernobylbarnet.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0