291 - För Sverige i tiden.

Okej. Någon ska vara den första att säga det. Så jag gör det. Jag kastar första stenen. Jag fäller första dvärgen. Jag klämmer första finnen.

Jag säger det. Hur fan kan kungen överhuvudtaget få någon annan än Silvia? Vi snackar alltså om en man sån varit på sexorgier med stensnygga, stenheta, stencoola bikinibrudar, allt enligt en juggemaffioso så då måste det vara sant. Men jag förstår inte. Hur kan en man som ser ut som Kungen, överhuvudtaget vara nära någon av det andra könet? Jag förstår verkligen inte.

Det är inte så att han är speciellt smart. Man kan inte anklaga honom för att vara den längsta indianen i kanotet. Den skarpaste kniven i lådan. Den snabbaste hästen i stallet. Den rakaste pinnen i skogen. Ni förstår. Han är faktiskt ganska dum. Jag hade kunnat köpa det om det varit en disskutabel brud men, allt enligt vår tillförlitliga källa varande Juggemaffioson (och vem litar inte på honom?) , ska det ju inte handlat om Whoopi. Snarare Helena Papparizzo (om man nu tycker hon är snygg.). Jag förstår inte.

Det är i och för sig en grym raggningsreplik han ligger inne med. "Tja, jag är Kungen, vill du ligga?" eller "Du vet hon där Victoria? Mina spermier!", för att inte tala om "Har du någonsin gjort det med en ganska slafsig monark? Jasså, du har redan varit med Albert av Monaco. Jaja en andre gång?". Kan tänka mig att han plockar upp ett par brudar på det. Silvia föll som en fura när kungen gläntade lite på kronan och sa "Tja, det är jag som är Kungen. Svenska Kungen".

Men nu har Silvia vaknat. Hon sätter ner den berömda klacken. Nu är det nog vrålar hon på tysksvenska. Kungen sover i ett annat rum. Med en annan brud. Han lyckas alltid. Jag förstår inte hur. För Sverige i tiden.

Mr.B

Kommentarer
Postat av: Anonym

hade varit nice om dina länkar kunde öppnas i nya flikar. kanske lite mkt o begära?

skön blogg.

2011-06-02 @ 23:36:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0