292 - Ny lista!

Jag tycker om listor. Listor är bra. Det ger en lite perspektiv på saker och ting. Man ser allt lite klarare med hjälp av listor. Listor och Jack Daniel's.

Dagens lista är kort men effektiv. Som Glader i Snövit. Eller som hans alterego Lionel Messi, även om det tar emot att erkänna det. Helt enkelt kort men bra, alltså.

Listan är enkel. Kändisar vi önskar att vi glömt bort tidigare, men nu faktiskt har glömt bort. Eller riktiga C-kändisar. Folk som om man ser dem tänker "Ooh, var det hon/han som jag en gång spelade fotboll med? Eller var hon/han med i Club Goa". Du vill med andra ord inte innehava förstaplatsen. I alla fall inte om du aspirerar på titeln "Sveriges Viktigaste Kändis Som Ingen Bryr Sig OM". Here we go!

5. Numero 5. Motiveringen lyder: Hon är en färgstark TV-profil, med ett par extra kilo. Hon säger vad hon tycker, stavar sitt namn konstigt och var alla löpsedlars drottning under ett par intensiva veckor i början på istiden. Hon är inte vacker och kommer aldrig få någon mans klocka att klämta. Hon är.. FARMEN QRISTINA!

4. Numero 4. Motiveringen lyder: Han försöker klamra sig fast vid rampljuset, som en kåt 15 åring vid Måns Zelmerlöv. Han har dock sakta men säkert förflyttar sig längre och längre från Sveriges Allra Hetaste-lista. Han är inte vacker och stavar också sitt namn konstigt. Något som tar.. PARADISE CIMON in på listan. Grattis!

3. Numero 3. Motiveringen lu..oj lyder: Hon slog igenom med dunder och brak för en herrans massa år sen. Med sanslöst styva flätor, en ganska avslöjande klädsel och en förkärlek till djur skrev hon snabbt in sig i alla 90 talisters våta drömmar. Jag pratar såklart om..SKÅDESPELAREN SOM SPELADE PIPPI LÅNGSTRUMP OCH SOM EFTER DET INTE GJORT NÅGONTING!. Det var du väl värd!

2. Numero 2. Motiveringen por favor: Han kom, han sågs, han gjorde i princip ingenting. Ändå så omskrivs han fortfarande. Hur, varför, och i vilket land framgår inte. Det finns nog ingen som bryr sig om denna arme, sliskige, krake. Han är en större Bi-roll i det svenska samhället än vad Tingeling är i Lejonkungen. Grattis, DJ MENDEZ!

1. Numero 1. Motiveringen lyder: Odisskutabel etta. Hon står där framme, ensam, mil framför Dj Mendez. Hon har gjort sig känd på en mängd olika sätt, det ena värre än det andra. I ett sista desperat försök att göra sig folkkär charmade hon den skäggprydde Z och tvångsgifte sig med honom. Men jag är ledsen, Emma. Det gör dig ändå inte till en av Sveriges Finest. Du toppar den här listan i alla fall! Grattis!

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0