294 - Tiger in the Woods.

Tiger Woods. Mannen som sa, efter varit otrogen med hela världen exklusive Petra Mede, att han förtjänade att ha lite roligt. Han hade ju ändå jobbat ganska hårt på golfbanan. Druckit öl. Haft det bra.

Det måste vara jobbigt att vara Tiger. Inte nog med att han har världens coolaste namn, hade en ganska goodlooking wife. Han jobbar som golfspelare. Golfspelare. Chillar alltså. Har det jävligt gött. Det är som Tiger man borde vara, och som Tiger jag vill bli. Lite otrogen, lite rik, lite känd och lite svart.

Därför har jag nu börjat spela golf. Pensionärshockey. Det hela är väldigt kul. Jag är, som i princip allt annat, en naturtalang. Svingen påminner lite om en ung Jesper Parnevik. Såklart har jag samma kepsstil om alltid väst. Det är ett måste. Idag var en golfdag. Jag tog min bag och valsade ner till banan. Tiger, here I come.

Han hade varit stolt, Tigern. Jag sprang runt på banan och spelade drömgolf. De perfekta slagen avlöpte varandra och jag, som trodde det inte gick att bli bättre än det här, njöt i fulla drag. Jag plockade upp bagen, stoppade in en peg i flabben och vandrade förnöjt mot andra hålet. Resten talar vi tyst om.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0