295 - Facerape, när du vill uttrycka dig.

Alla människor som någon gång varit i närheten av en dator efter det att Paolo Roberto slutades boxa och började joxa i rutan, har en facebook sida. True story.

Inget alarmerande med det. Inte alls. Det är fullt normalt. Precis som det här. Således inget att skriva hem om. Inget att notera. Knappast något att anteckna. Men genom facebook har något som kallas facerape spridit sig snabbare än hemska bakterier i spansk gurka. Och jag älskar det.

För er, få och oskyldiga, som inte vet vad jag pratar om pay attention. Facerape är när någon, förslagsvis en ganska idiotisk person, glömmer logga ut från sin facebookprofil och denna straffas hårdare än en vanlig pedofils genomsnittliga erektion. Det kan läggas upp bilder, statusar eller bara annat helt vanligt trams som insiunerar att personen inte har några som helst höns hemma. Detta är något jag sysselsätter mig med. Dagligen.

Drabbas mest gör min bror. Idag bjöd jag in alla hans vänner, de få han har, till ett evengemang för hans förstfödda. Som han själv föder. Ur sig själv. Det hela var hysteriskt kul och jag fnittrade som en lite skolflicka och drog mig tillbaka till mitt rum och bereder mig på en anstormning. Ett Facerape krig är i vardande!

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0