282 - Okej, förlåt då!

Det var längesen sen sist. Men jag kryper till korset. Slickar på pinnen. Ber helt enkelt om ursäkt.

Ja, jag vet. Det har varit längesen. Tjata inte. Jag har ju sagt förlåt. Nöjda? Bra. Då drar vi ett streck över senaste 16 månaderna, kryper ner under täcket, pillar av underkläderna, gnider datorskärmen mot skrevet och har hett, hett, make-up sex. Är jag förlåten? Bra.

Vad har hänt sen sist? I världen - mycket, men intet intressant. Det var någon galning som sköt på bussar i Malmö. Case closed. Eric Saade kom trea i någon irrelevant sångtävling, Christer Björkman sjöng kärlekssånger långt in på natten åt denna unge, troligen bisexuelle, grabb. Case closed. Fotbolls-VM kom, sågs och försvann. Spanien är ett tråkigt land. Case Closed. CSI Miami fortsattes sändas, trots högljudda protester från samtliga TV-tittare i västvärlden. Case Closed. Charlie Sheen krökade sig till slut ut från rutan. Vem ska man nu ha som förebild? Tungt. Case still open.

Men det finns en händelse som sticker ut. Inte SD's lyckade valkampanj, inte Sossarnas, inte fullt så lyckade, dito. Inte heller var det att Agneta Sjödin ändrade sin facebookprofil från "I ett förhållande" till "Singel". Det var knappast heller det, jätteointressanta, kungabröllopet. Folk gifter sig hela tiden, hela världen tittar väl inte alltid på? Nej, årets händelse är tveklös. Utan tvivel han här http://www.youtube.com/watch?v=ethCJ4bfJkg. Inte nog med att han är äcklig. Han är riktigt äcklig. Men vilket profil han är! Han är lite av sväljarkonstnärernas Cristiano Ronaldo. Eller David Guetta, för er som gillar att prata svettiga DJ:s..

Nåväl.. det sjukaste är inte det han gör. Det sjukaste är att han inte vann. Vad svalde den som vann? Ett kylskåp? En häst med tillhörande vagn? Kicki Danielsson? Märkligt.

Jag lovar. Jag lovar och svär att jag ska bättra mig. Jag är bloggvärldens katt, Kissies namn till trots. Jag må inte lukta illa, bajsa i en sandlåda och älska konserverad mat, men jag har nio liv. Två är förbrukade. Sju kvar. Ni är med på resan. Grattis.

Mr.B 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0