285 - En kort sammanfattning om allting.

Jag har ju sagt förlåt, men känner ändå en viss skuld. Något ligget och gnager. Samvetet är lika smutsigt som ett lakan i Big Brother. En smittohärd med andra ord. Jag får ge er en sammanfattning.

En sammanfattning över de senaste 16 månaderna. Känns inte mer än rätt. Vi börjar väl från toppen. Eller botten. Beror helt enkelt på hur man ser det. Inte mer med det.

Mars 2010 - Jag chillade inte alls i Australien. Jag rensade bajs, drack öl och var allmänt testosteronstinn. Kände mig som en nutidens Rambo, förutom bajsrensar grejen. Jag fick en härlig trafikbot för att åka utan säkerhetsbälte. Skrattade den arme Australiensaren rakt upp i ansiktet och har ännu inte betalt den. Den ligger väl där och tickar. Uppe i ett par 10 tusen kan jag tänka mig. Ungefär samtidigt så bestämmer sig en vulkan, vars namn innehåller alla svåra bokstäver i alfabetet, att få utlösning - det låter roligare så. Kaos.

April 2010 - Same, same but different. Fortsätter mitt kneg i den mest avskyvärda av platser. Sen tar det slut. Alla är glada. Jag åker till barriärrevet i pissregn. Alla är glada. Jag åker faktiskt runt i Australien i konstant pissregn. Alla är glada. Samma vulkan får ytterliggare ett monsterutbrott. Som direkt följd säger den snygga prinsessan upp sin förlovning. Success!

Maj 2010 - Tillbaka på svensk mark. Askallt. Fryser samtliga bollar av mig. Könsstympning på hög nivå. Illa. Samtidigt vinner Neil Robertsson, som första Australiensare på evigheter, VM i biljard. Kul för honom. Kul för världen.

Juni 2010 - Lite träningar med IFK Trelleborg är ett stående inslag på agendan. Jag åker till Leeds och dricker billig öl och äter kaloririk mat. Precis som man bör göra. Superkul. Fotbolls VM och premiären av Toy Story 3 seglar upp som givna ettor på listan "vad-som-är-viktigt-den-här-månaden-inget-annat". Sverige tycker inte som jag och hälften av befolkningen blir gråtmilda under något jäkla bröllop. Jag ser på Uruguay - Frankrike.

Juli 2010 - IFK Trelleborg går i konkurs. Jag förbannar de höga bensinpriserna och inleder årets sötebrödsdagar. Rör mig inte ur fläcken. Värnplikten avskaffas och ingen i hela Sverige bryr sig. Det är inte så att vi brukar kriga. Total solförmörkelse inträffar i Stilla Havet och på hötorget i Stockholm, den ene på grund av Månen den andra på grund av Anna Book.

Augusti 2010 - Rhodos Baby! Kommer inte ihåg ett jota. Då har väl ändå semestern varit lyckad? Ett par grabbar fastnar i en gruva, Runar Sörgaard är tyvärr inte en av dem.

September 2010 - Jag återtar mitt kneg som supergympalärare. Uppskattat av alla utom barnen. Alla ZTV fantaster begår självmord när kanalen läggs ner. Världen blir 3 profiler fattigare. Reinfeldt vinner, SD hänger med och Sverige är i uppror. Hur blev det så här illa? Jimmie Åkesson gillar Epic Sax Guy. Är dem, de facto, samma person?

Oktober 2010 - Jag kör lite piller och får inte konsumera alkohol. Märklig det där. Oktoberfest skrattar mig i ansiktet. Familjen åker till Kanarieöarna och chillar tungt. Waka Waka blir en hit, tre månader för sent. Den spelas när de 33 grabbarna i gruvan räddas. Det visar sig att Runar ändå var med dem. Han var inte saknad.

November 2010 - Fotbollsallsvenskan tar slut och MFF vinner. Halva Sverige sjunger Hata Helsingborg visor. Jag visslar, så gott jag kan, på den här godingen. Jag är nöjd med tillvaron, trots att det är kallare än i Sibirien. Lasermannen 2.0 blir tagen, till Laserturkens stora förtret. Han ses numera jaga duvor i kungsparken, ivrigt påhejad av Norska TV2.

December 2010 - Det blir en jul i år också. Snökaos råder, SJ har inte ett rätt på en helgardering och snöskor säljer som aldrig förr. André Pops läser Kalle Anka, vilket mer och mer börjar likna ett dåligt slalomreferat. Precis som vi vill ha det. FIFA tycker det är dags att Ryssland ska få hålla VM. Runar Sörgaard protesterar ljudligt och försvinner återigen. Samtidigt rapporteras det ett gruvras. Ingen saknas.

Januari 2011 - Januari tar vid där December slutade. Snö. Chelsea spelar som ett gäng knappt könsmogna kineser och jag börjar virka istället för att titta på tramset. Annars spenderas en hel del tid på gymmet, tillsammans med alla andra Beach11-satsare. Ännu ingen skymt av Peter Harrysson. Har han gett upp? Idrottsgalan går av stapeln och Arnold Schwarzernegger, som varken gillar Swchwartzfaldtårta eller är svart märkligt nog, avsäger sig sitt guvernörskap i Kalifornien för att spela in ännu en Terminatorfilm. Han saknar sina robotdagar.

Februari 2011 - Februari kommer och SD lär oss räkna. Snön försvinner och från ingenstans så ploppar kungens sexskandaler upp. Han har det tufft, han! Alla hjärtans dag firar han nog själv. Halva Sverige väntar på att Victoria ska föda barn. Ingen press på dina spermier, Daniel. Ingen! Jag vinner FA-cupen med Swansea på FIFA och ytterliggare en månad har förflutit.

Mars 2011 - Christer Björkman dansar konga när Melodifestivalen avgörs. Starka bidrag som den här förbises av svenska folket. Märkligt. Det bråkas i Liybien där Muammar Kaddaffi (eller är det Salem Al Fakir, Laserturken eller kanske Timbuktu?) inte tycker om sitt folk och där folket tycker han är en åsna. Bokstavligen talat. Jag följer det hela på distans och väntar bara på att Alex Schulman, Kissie och resten av bloggsverige ska ge sina kommentarer.  Jag fick lite knep på hur man gör "to do-lists", ett par dagens outfit (såklart från Schulman..) och "idag-har-jag-ätit-en-selleri-men-mår-tip-top-ändå.." inlägg. Besvikelsen var total.

April 2011 - Jag fyllde 20 och världen ville gratulera. Jag tackade, tog emot och sa "stick!". Annars var fotbollsallsvenskan i full gång. Jag har satsat på GAIS. Ett givet kort. Håkan Juholt håller låda, trots att han egentligen inte har koll. En riktig mysfarbror. Agneta Sjödin blir dumpad på facebook och Per Morberg lagar mat mer eller mindre berusad. Allt är som vanligt.

Maj 2011 - Vi avslutar som vi började. Med ett vulkanutbrott, från en annan vulkan men på samma ö. Tydligen spottade den upp Runar. Den mannen har då snart förbrukat sina liv. Jag tog ett par golflektioner, var såklart en naturtalang och har klarat av grönt kort. Mullvadsjakten kan börja! Anna Ankas program om träning blev ingen succé och hon sparkades följdaktigen. Expressen hade ett 12 sidors reportage. Arnold erkände sin bastard och jag får snart dricka öl igen. En klart godkänd månad.

Så.. Nu är ni up to date, som det så fint heter. Då kan vi fortsätta på en gynnsam relation. Mycket snack lite verkstad. Mycket kärlek, ännu mer hat. Han är tillbaka!

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0