286 - Varför man inte vill vara tjej.

Det divideras alltid. Alltid. Konstant. Det kan vara sådan triviala saker som om Piggelin är godare än Päronsplitt eller om det är skönare med eller utan kalsonger. Eller så divideras det om vilket kön som är bäst. Mannen eller kvinnan.

Ett givet val kan tyckas. Men sätter man sig in, verkligen grottar ned sig, frågan blir det genast lite svårare. Men ändock enkelt. Eller snarare ter det sig simpelt varför man inte vill vara kvinna.

Alla män lever för jakten. Det kan vara jakt på mat. Eller jakt på större bil. Eller vanlig hederlig jakt på oönskade individer såsom Blondibella, Petra Mede eller han-där-som-sprang-in-och-förstörde-skånederbyt. Men oftast är det jakt på bröst. Kvinnobröst. Det finns inget så glorifierat som kvinnobröst. Det är det heligaste för var man. Att ha ett par fina kvinnobröst kan man då tycka är ganska bra. FEL! Då blir du hela savannens, om vi ska ta det som en liknelse, hetast villobråd. Du är gasellen, med de möra låren. Alla vill ha dig, till och med Zebrorna.

Så argument ett; Du blir jagad. Av alla. Fula, fulla, äckliga, spräckliga, knäppa steppare och smarta ångloksförare. Alla är på dig. Till och med han. Vill du det? Nej. Ha då inte ett par kvinnobröst. Var inte en kvinna. Eller snygg kille som är på fel klubb..

Alla kvinnor har en tung period. Varje månad. Alla män har tunga perioder. När ölen är slut. När fotbollen går åt helvete. När det inte visas porr dagtid. När Jan Johansen sjunger. När Nicke Borg försöker sjunga. Men dessa perioder är lätta att åtgärda. Lingonveckan är tyngre, och ett argument som avskräcker oss män från att önska oss in i kvinnokläder. Därav inte sagt att några gör det ändå.

Så argument två; Du blöder. Naturligt? Javisst. Ofräscht? Tveklöst.

När lejonet/zebran/elefanten har, för att fortsätta liknelsen, fällt gassellen är proceduren alltid densamme. Lejonet/zebran/elefanten begraver ansiktet i dennes bröst och är extremt nöjd. Resten är sexualundervisning på hög nivå, och alla ni som var med under biologilärarens stammande försök att förklara hur man gick tillväga på "nöjesfältet" behöver inte någon uppfräschning. 9 månader senare, om har riktigt mycket otur och starka simmare, så blir det ofta en tripp till sjukhuset. Där ska gassellen trycka ur sig en 5 kilos Lejon/zebra/elefant. Allt medan familjen gladeligen filmar och kommer med muntra tillrop som "ge inte upp", "jag kan se snabeln" eller "det är mig inga fel på ränderna".

Argument tre; Du ska föda barn. Naturligt? Åhfan. Ofräscht? Lite. Ont som fan? Jepp!

Nej, tacka gudarna att jag inte är kvinna. Det finns tusen anledningar till. Jag gillar inte kjol. Har aldrig tyckt om damfotboll. Gillar att pilla i näsan, fisa och rapa. Kan tro att string är ganska obekvämt. Men ovan tre är min, och varenda mans, mardröm. Jag ryser. För övrigt är piggelin godare och freeballs är frihet!

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0