287 - 20 saker att göra innan man kolar.

Alla har en lista att göra innan man dör. Det brukar vara triviala saker som försöker vara unika. Typ "Bestig Mount Everest" eller "Vara med på TV". Coolt. Det är ni lätt ensamma om!

Nej. Sådana här listor ska vara helt annorlunda. Oväntade. Som en våffla på kanelbullsdagen. Eller en grönsak i någon av dessas matsäckar. Eller som sågspån i ett flingpaket. Ovanligt. Annorlunda. Here we go!

1. Skrika "Kamma dig" till en flintis - Gärna en flintis där man kan se svetten blänka. Det är sånt som gör ens dag lite bättre!

2. Gå fullt påklädd på en nudiststrand - För att vi kan! Kan USA sätta en gubbe på månen kan du gå i jeans bland nakna människor.

3. Gå naken på en helt vanlig strand - Inget är som lite frihet. Frihet på andras bekostnad. Visa hud, var inte skrud!

4. Skratta riktigt, riktigt, hög på en biograf till en film som Schindlers List - Det är sånt som kallas att living on the edge..

5. Se "Kommissarie Späck" - För er som inte gjort det. Gör det. Nu.

6. Använda raggningsrepliken "Jag gillar dina bastanta lår" - Det är sånt som får kvinnor att vekna, har jag fått för mig!

7. Bli injuden till Nobelfesten - Man måste ju ha en riktigt svåruppnådd.

8...och gå i mjukis till densamme - Men det är ju insidan som räknas? Eller?

9. Stå i MFF-klacken med GIF Sundsvall haldsduk - Viktigt att sticka ut. Aldrig vara mainstream. Eller sodastream.

10. Köpa något från TV-shop - Allt är värt ett försök. Speciellt om det är Mr.T som säljer det..

11. Införskaffa riktigt dyr konst - Det är viktigt att verka intellektuell. Man måste veta vem Van Gogh och grabbarna är. Annars kan man bränna pengar som Gudrun.

12. Kissa i barnpoolen på Aq-va-kul eller dylikt vattenparadis - Det är sånt även vuxna gör. Fullt naturligt.

13. Fråga HM's kassörskor var de har sina skruvar och muttrar - Lite roligheter muntrar upp vardagen.

14. Fråga, valfri, icke-gravid, kvinna i vilken månad hon är i - Poängtera gärna att det inte kan vara långt kvar och att det "riktigt lyser" om henne..

15. Smyg dig på en kändis, förslagsvis en av det mindre kända slaget, och klipp av en rejäl bit av dennes hår - Reaktionerna kommer antaligen bli A) Vem fan är du? Ge hit mitt hår, din jävel. B) Vet du vem jag är? Jag är faktiskt Paradise-Olinda/Patrik/Peter/Krisse/Johanna C) Fan vad fräscht, ska vi knulla?

16. Hävda bestämt, när snyggast i världen diskuteras, att Erik Amarillo/Malin Everlöf-Krepp är din favorit - Återigen, mainstream är tråkigt. Ta någon som sticker ut. För det gör, tamejfan, båda dessa två. Ingen man direkt drömmer söta drömmar om.

17. Äta en hel tub kaviar på 5 minuter - Och helst inte tugga tuggummi efteråt. Det är fusk.

18. Vara med i mustaschkampen, oavsett kön - Det är för en större sak! Viktigare sak! För männens sak. Annars stannar den slak.

19. Köp biljetter till VM i Isdans och verkligen sätt dig in i sporten - Vem vet man kanske missat något. Troligen inte. Men man ska aldrig säga aldrig, som Bond sa..

20. Gör minst en skönhetsoperation - Rygglyft, snopplyft, bröstlyf, maglyft, kranlyft, läpplyft lite andra lyft. Lyft är ordet, sa Bill. Lyft var ordet, sa Bull.

Så, mina vänner. Eller ovänner. Vi gör det tillsammans. På tre. Eller fyra. Eller om man har svårt för att räkna; När jag hör av mig. Det hela verkar easypeasy. Jag är taggad. Är ni? Gött. Jag börjar med kaviarn.

Mr.B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0